Kentimizin değerlerine sahip çıkacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Abdulvahap Gazi Doğan, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 'İstanbul Sivas Günleri’ etkinliğine katıldı.
Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 'İstanbul Sivas Günleri’ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Abdulvahap Gazi Doğan, “Ülkemizin dört bir yanında ikamet eden Sivaslı hemşehrilerimiz ile birlikte, kentimizin sosyal ve kültürel değerlerini tanıttık. Hem kentimizin hem de Cumhuriyet'imizin değerlerine sahip çıkacağız ve gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Abdulvahap Gazi Doğan, bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 'İstanbul Sivas Günleri’ etkinliğine katıldı.
İstanbul Yeni Kapı etkinlik alanında düzenlenen Sivas Günleri’nde stantları tek tek gezen Doğan, Sivas'ın yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Doğan, yaptığı açıklamada; “İstanbul Sivas Konfederasyonu, Sivas Konfederasyonu ve Sivas Platformu iş birliği ile düzenlenen 14. Sivas Günleri etkinliğine katıldık. İstanbul başta olmak üzere ülkemizin dört bir yanında ikamet eden Sivaslı hemşehrilerimiz ile birlikte, kentimizin sosyal ve kültürel değerlerini tanıttık. Hem kentimizin hem de Cumhuriyet'imizin değerlerine sahip çıkacağız ve gelecek nesillere aktaracağız” ifadelerine yer verdi.

Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Perşembe 12.3 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 11.8 ° / 1.8 ° false
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli






