Haydar Baş Ölüm Yıl Dönümünde Dualarla Anıldı
Haydar Baş’ın vefatının 6. yıl dönümünde, Bağımsız Türkiye Partisi Sivas İl Teşkilatı tarafından anlamlı bir anma programı düzenlendi.
Vatandaşlara lokma ikram edilerek dualar edildi.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Haydar Baş, vefatının 6. yıl dönümünde Sivas’ta dualarla anıldı. Ömrü boyunca ülkenin geleceği için çok sayıda eser kaleme alan ve projelere imza atan Baş’ın, özellikle “Milli Ekonomi Modeli” ile dünya ve Türkiye için önemli bir vizyon ortaya koyduğu ifade edildi.

Bağımsız Türkiye Partisi Sivas İl Teşkilatı tarafından düzenlenen anma programı kapsamında, İstasyon Caddesi’nde vatandaşlara lokma ve el ilanı dağıtıldı. Programda vatandaşların hayır duaları alınırken, merhum liderin insanlık için verdiği mücadelenin unutulmayacağı vurgulandı.

BTP Sivas İl Başkanı Ömer Aslan yaptığı açıklamada, “Kurucu genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş, hayatını insanlığa ve hak yolunda mücadeleye adamış önemli bir şahsiyettir. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca, geçmişte görev yapmış tüm siyasetçiler ve ecdat için de dualar edilerek, rahmet ve minnet dilekleri ifade edildi.

“1978 Maraş Olayları Kitabı Tarihe Işık Tutuyor”
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
- Pazartesi 6.9 ° / -0.3 ° Güneşli
- Salı 13.8 ° / 0 ° false
- Çarşamba 14.7 ° / 4.8 ° Güneşli





