EKENLER GRUP’TAN MUHTEŞEM PROJE

EKENLER GRUP’TAN   MUHTEŞEM PROJE

EKENLER, SİVAS’IN EN BÜYÜK VE EN PRESTİJLİ 58 VİLLASINI SİZLERLE BULUŞTURUYOR

Ekenler Grup tarafından Esenyurt Mahallesi Karşıyaka Caddesine kazandırılan  Doğa City Köprübaşı Villaları’nın lansman programı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. İl protokolünün yoğun ilgi gösterdiği programda  konuşan Ekenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, “İnşallah 2025 Haziran ayında mülk alan hemşehrilerimiz burada oturmuş olacaklar. Allah şimdiden onlara mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin. Mutluyum, gururluyum” dedi. 

 

Sivas’ın köklü firmaları arasında başı çeken Ekenler Grup, şehrimize değer katmaya devam ediyor. 

Ekenler Grup tarafından Esenyurt Mahallesi Karşıyaka Caddesine kazandırılan  Doğa City Köprübaşı Villaları’nın lansman programı gerçekleştirildi. 

Sivas’ın en büyük ve en prestijli yaşam alanı projesi olan ultra lüks villaların lansman törenine Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Ekenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken, Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarılar, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil,  Sivas 27.Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut Dursun, Sivas Baro Başkanı Fatih Sevim, Sivas eski Belediye Başkanı Av. Hilmi Bilgin ve Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ’ın yanı sıra çok sayıda protokol üyesi, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan program projenin detaylarına yer verilen video ile devam etti. 

ÇARKLARIN DÖNMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Programın açılış konuşmasını  Ekenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken gerçekleştirdi.  58 ultra lüks villanın lansman törenine katılan davetlilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Eken, “Sayın Valim, değerli protokol, kıymetli arkadaşlarım bu projeyle inşallah 58 villamızın satış lansmanına başlıyoruz. Biliyorsunuz normalde lansmanlar temel olmadan, bina olmadan boş arsada yapılır ama biz yüzde 60 seviyeye gelince müşterilerimizin, hemşehrilerimizin karşısına çıktık. Geçmiş olduğumuz bir ekonomik kriz var. Bu ekonomik krizde inşaat yapmak da, malzeme almak da, malzeme satmak da, adam çalıştırmak da çok zor. Burada çok büyük emek var. Şu an bu projede 150 kardeşimiz çalışıyor ve evine ekmek götürüyor. Malzeme satıyor, firmalarımız para kazanıyor. Çarkların dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Biz de yan gelip yatabilirdik, Niye? Faizlerin yüzde 50-60 olduğu bir dönemde koy parayı bankaya, yan gel yat ama ben buna karşıyım. Buradan sesleniyorum: Parası vadede olan herkes parasını çeksin, yatırıma dönüştürsün. Yatırıma dönsün ki piyasa hareketlensin, işsizlere iş olsun. Bankadan gelen vade faizini zaten kazanırsın orada. O yüzden de buradan rica ediyorum; altınımızı, dolarımızı, avromuzu yatırıma çevirelim” dedi.

2025 HAZİRAN AYINDA BİTİRİLMESİ PLANLANIYOR 

Doğa City Köprübaşı Villaları hakkında davetlileri bilgilendiren Ekenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eken,  “40 bin metrekare alan içerisinde 4 taraflı yol olan, içerisinde 58 villa bulunduran, 31 tanesi biraz önce videoda izlediğimiz tamamen iç dekorasyonu bize ait olan, iç mimarlarımızın tasarlamış olduğu şekilde. 27 adet villamız da aynı projenin iki katlısı. Yani bodrum kat dediğimiz zemin kat projede yok. Ona göre de fiyat farklılıkları var. Tabii bu projemizin geçen sene Temmuz ayında ilk temelini attık. 1 senede yüzde 60 seviyeye geldik. İnşallah 2025 Haziran ayında mülk alan hemşehrilerimiz burada oturmuş olacaklar. Allah şimdiden onlara hayırlı bir şekilde oturmayı, mutlu bir şekilde oturmayı nasip etsin. Projemizde emeği geçen başta mimari ekiplerimiz olmak üzere, yapı denetim firmalarımıza, mimarlık ekibimize, buraya malzeme veren tedarikçi firmalarımıza, çalışan işçilerimize, bekçimize, A'dan Z’ye herkese çok teşekkür ediyoruz. Burada bir emek var. Gerçekten burada maddi olarak hacmine girmeyeceğim onu hepimiz tahmin edebiliyoruz ama manevi olarak gecemizi gündüzümüze kattığımız bir proje. Her şeyi detaylı. Burada mesela zemin iyileştirmeci arkadaşlarımı görüyorum, yapı denetimci firmalarımızı görüyorum. Özellikle Hikmet Bey burada. 31 villa ve  diğerlerinde jet grout  dediğimiz zemin iyileştirmesi yaptık.  Normalde 2 katlı villalarda çok fazla yapılmaz. Masraf edilmez genelde ama biz dedik ki Allah vermesin deprem bölgesi değil ama Sivas her an her şey olabilir. O yüzden de ta zemininden para harcayarak aslında görünmeyen bir yatırım gerçekleştirdik. Elimizden geldiği kadar da ilimize, memleketimize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Biraz önce Merve Hanım söyledi. İnşallah 2 ay içerisinde de yine şehrimizin Bağdat Caddesi'nde Doğan City Eğri Köprü rezidanslarının ve ticaret merkezinin temellerini atacağız. İnşallah bu hazirunla birlikte orada lansman gerçekleştireceğiz. Durmak yok, yola devam. Her zaman için krizler olur. Önce devletimiz müdahil olur, sonra iş dünyası taşın altına elini kor, el birliği ile inşallah bu günleri de atlatırız. Zor dönemden geçiyoruz. Hepimiz buna alıştık ama biraz daha sabır edersek inanıyorum ki yıl sonunda enflasyon 40’lara, 35’lere gelecek.  2025 ’de faizler 20, 25’lere gelecek. Milletvekillerimiz burada. Onlar Ankara’da daha iyi takip ediyorlar. Ben sadece dışarıdan takip ettiğimi söylüyorum. Umudumuz, niyetimiz de bu şekilde. Ben projemizin tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

YATMAYACAĞIZ, UYUMAYACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ

Demirağ Organize Sanayi Bölgesine beton prefabrik fabrikası kazandırdıklarını ve Ağustos ayı içerisinde de bu yatırımın açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını dile getiren Eken, şöyle konuştu:

“Sivas’ın incisi olan Demirağ Organize Sanayi Bölgesine yapmış olduğumuz beton prefabrik fabrikamız var. İnşallah sizlerle birlikte Ağustos ayı içerisinde başta valimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanımız, iş dünyamız ve siz hazirunla birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. O fabrikamızda da aşağı yukarı 100 kişiye yakın istihdam sağlayacağız. Sayın Valim gerçekten bu kriz döneminde, bu ortamlarda bunları konuşmak da bize mutluluk veriyor, gurur veriyor, heyecan veriyor. Yatmayacağız, uyumayacağız; çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız; üreteceğiz, üreteceğiz, üreteceğiz; pes etmeyeceğiz” dedi. 

EKENLER GRUP’TAN ÖDEME KOLAYLIĞI

Doğa City Köprübaşı Villaları hakkında bilgi almak isteyen herkesi satış ofislerine davet eden Eken, “Ödeme kolaylığı sağlamak için yarısı peşin, yarısına da sıfır faizli 12 taksit yapıyoruz. Ödemeyi geniş tutmak isteyenler de çok küçük bir vade farkıyla 24 ay ve 36 ay seçeneğiyle ipoteksiz, kefilsiz hiçbir işlem yapmadan bizim kendi firmamızdan bu alışverişi yapabilecek.  Tabii peşin alanlara da yüzde 10 ekstra bir peşin indirimi yapacağız.  Lansmanımızı büyüklerimizle birlikte, dostlarımızla, arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Gerçekten mutluyum, gururluyum. Allah hepinizden razı olsun. Valimden, milletvekillerimizden, belediye başkanımızdan, tüm protokolden tüm misafirlerden Allah razı olsun diyorum. Lansmanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyor; şehrimize, oturacaklara, ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum. Allah'a emanet ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

RABBİM MUSTAFA BAŞKANIM GİBİ YATIRIMCILARIMIZIN SAYISINI ARTIRSIN

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ise yaptığı açıklamada, “Lansman programının şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik kriz döneminde böylesine önemli bir yatırımın şehrimize kazandırılması gerçekten bizi gururlandırdı. Bu iş bir cesaret işi. Bu cesaretinden dolayı Mustafa Eken başkanımı tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreç içerisinde şehrimize böylesine önemli yatırımları işadamlarımız ve belediyemiz olarak hep birlikte kazandırırız diyorum. Organize Sanayi Bölgesi'nde de yeni bir yatırımdan bahsetti Mustafa başkanımız, bu da bizi çok sevindirdi. Rabbim böylesi girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın sayısını artırsın. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

EKEN, SİVAS’A DEĞER KATIYOR

MHP Milletvekili Ahmet Özyürek de kısa bir selamlama konuşması yaptı. Mustafa Eken’in Sivas’a değer kattığına vurgu yapan Özyürek, Doğa City Köprübaşı Villaları’nın hayırlı olmasını temenni etti. 

EKEN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM 

AK Parti Milletvekili Hakan Aksu ise “Özellikle bir konuya vurgu yapmak istiyorum. Ulaşım açısından Sivas çok önemli merhaleler katetti. 20 yıl önce şehrimize bir tane bile uçak inmezken bugün haftada 28 tane uçakla şehrimiz özellikle İstanbul olmak üzere diğer illerle bağlantısını sağladı. Hızlı tren gibi birçok ilin hayali olan bugünkü değeriyle 160 katrilyon liraya mal olan devasa bir yatırımı geçen sene Cumhurbaşkanımızın önderliğinde şehrimize kazandırdık. Tabii bu yatırımlar, bu kadar ulaşım, bu kadar istihdam şehirde bazı konsept projelere de ihtiyaç oluşturmakta. Burada da şehrimizin önemli gruplarından birisi Eken Grup'un kıymetli kardeşim Mustafa Eken'in önderliğinde şehrimize değer katacak önemli bir projesinin lansmanını bugün gerçekleştiriyoruz. Bu tip projelerin artması şehrin nereden nereye geldiğinin en önemli göstergesi. Kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

ŞEHRİMİZE YAKIŞAN GÜZEL BİR PROJE ORTAYA KONMUŞ

Güzel bir vesileyle bir araya gediklerinin altını çizerek konuşmasına başlayan Vali Yılmaz Şimşek de “Şehrimize değer katan, şehrimizin gelişmesine, güzelleşmesine katkıda bulunan önemli bir projenin lansmanı için bir aradayız. Ben sözlerimin başında bu projeyi şehrimize kazandıran Ekenler Grubu şahsında Mustafa Eken Bey'e teşekkür ediyorum. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum ve şehrimiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum. Buradan ev satın alan ve satın alacak olan vatandaşlarımızın şimdiden sağlıklı, konforlu bir şekilde oturmasını temenni ediyorum. Gerçekten az önceki konuşmalardan da anlaşılacağı üzere şehrimize yakışan güzel bir proje ortaya konmuş. Hiçbir şey esirgenmemiş. Son teknoloji kullanılarak vatandaşlarımız için, sevdikleriyle birlikte hoşça vakit geçirecekleri, oturacakları güzel bir yaşam alanı meydana getirilmiş. Biz sadece şehrimizde açılan fabrikaları, işletmeleri önemsemiyoruz aynı zamanda bu tür şehrimize güzellikler katan projeleri de önemsiyoruz. Çünkü bu projeler aynı zamanda şehrimize istihdam sağlıyor, şehrimizi güzelleştiriyor ve gelişmesine de katkıda bulunuyor. Mustafa Bey sadece bu projeyle kalmıyor. Organize Sanayi Bölgemizde de yerini aldı. Demirağ Organize Sanayi Bölgesinde yakında 100 kişinin istihdam edileceği fabrikanın açılışını da gerçekleştireceğiz inşallah. Yani hem konutta varım diyor, hem istihdamda varım diyor, hem üretimde varım diyor hem de eğitimde varım diyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Bu tür iş insanlarımızın şehrimizde artmasını temenni ediyoruz. Ben bu projenin tekrar şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”  ifadelerine yer verdi. 

DEMİRGİL’DEN EKEN’E PLAKET 

Protokol konuşmalarının ardından SESOB Başkanı Hakan Demirgil, Sivas'a değer katan, yatırım yapan, istihdam sağlayan iş insanı Mustafa Eken'i tebrik ederek plaket takdim etti. 

PROTOKOL HAYRAN KALDI 

Okunan dua ve kurdele kesiminin ardından protokol üyeleri lansmanı yapılan ultra lüks villalarda incelemelerde bulundu. Projeye hayran kaldıklarını dile getiren protokol üyeleri Eken’i tebrik ederek başarılar diledi. 


Haber Kaynak : Yurt Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: EKENLER MUHTEŞEM PROJE
  • Pazar 28.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.2 ° / 16.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 30.1 ° / 14.2 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1