Eczacılar AVM’de Sivaslıları bilgilendirdi

Eczacılar AVM’de Sivaslıları bilgilendirdi

37. Bölge Sivas Eczacı Odası ile Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK) öğrencileri Sivas İvapark AVM’de vatandaşları bilgilendirdi.

14 Mayıs Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında,37. Bölge Sivas Eczacı Odası ile Cumhuriyet Üniversitesi Eczacılık ve Sağlıklı Yaşam Kulübü (ESAYAK) öğrencileri  tarafından Sivas İvapark AVM’de etkinlik düzenlendi.


AVM’ye gelen misafirlerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında, Eczacı Odasına bağlı eczacılar ve öğrencilerle birlikte, vatandaşlara ilaç etkileşimleri, ilaç kullanım şekilleri ve ilaç danışmanlığı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik kapsamında ücretsiz kan şekeri ölçümü ve  tansiyon ölçümü de yapılarak çeşitli ikramlarda bulunuldu.


Oda Başkanı Bahadır Eren, yaptığı açıklamada; “Halkımızın en yakın sağlık danışmanları olarak bundan sonraki günlerde de  bu ve bu şekilde bilgilendirme, farkındalık çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen eczacı meslektaşlarıma ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

 


Haber Kaynak : Yurt Haber Ajansı