Cem Vakfı'nda oruç açma lokması
Cem Vakfı Sivas Şubesi Alibaba Cemevi tarafından Kerbela Mateminin 12. gününde oruç açma lokması düzenlendi.
Sivas Cem Vakfı’nda Muharrem Orucu’nun son açma lokması, il protokolü ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene, Sivas Vali Yardımcısı İlhami Doğan, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül, İl Jandarma Komutanı Adem Taşkın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Tanrıverdi ve Sivas Cem Vakfı Başkanı Ünal Karataş ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Etkinlikte, Muharrem Orucu’nun manevi önemine vurgu yapılarak birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Sivas Cem Vakfı Başkanı Ünal Karataş, katılımlarından dolayı protokol üyelerine ve sivil toplum temsilcilerine teşekkür ederek, orucun bereket ve dayanışma getirdiğini ifade etti.

Tören, edilen dualarla sona erdi.

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Salı 27.2 ° / 13.2 ° Güneşli
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






