Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Zara İlçe Teşkilatı kurulumunu gerçekleştirdi.
Kurucu Başkan olarak Genel Merkez tarafından atanan Döndü Duygulu yaptığı konuşmada “Zara siyasetine kadın eli değecek” dedi.
Zara İlçe başkanı Duygulu şunları söyledi; “Türk siyaseti maalesef ulusal ve yerel meselelerin içinden çıkamamaktadır. Biz bu durumu işbilmezlik olarak nitelendiriyoruz. Halk olarak artık bıçak kemiğe dayandı. İşsizlik, eğitim, adalet, tarım, hayvancılık, çarşı esnafının hali ve en önemlisi tüm bu alanların asıl mağduru olan aile kurumu! Ben bir kadın olarak ve bir anne olarak iktidar ve muhalefet partilerinin mağduru olarak siyasete adım attım. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı ulus devlet mirasının bana yüklediği misyon ve vizyon ile siyasete adım attım. Sivaslı ve Zaralı olmanın gururu ile başta ilçemin, ilimin ve memleketimin kadın gücünü göstermek üzere ailem ve sevenlerimle siyasete giriyorum. Buradan mesajım halkımın kadınları başta olmak üzere her kesimin desteği ile ülkeme ve milletime layık olduğu şerefli hayatı yaşatmayı bir görev bildim. Zara siyasetine kadın eli değecek. Teşekkür ediyorum” dedi.

Programda konuşan BTP Sivas İl Başkanı Ömer Aslan ise şunları söyledi; “ Bugün partimizin 25’nci kuruluş yıldönümü ve bugün Zara teşkilatımızın kuruluşunu bu kutlu bir günde gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Sayın İlçe Başkanımız Döndü Duygulu hanımefendiyi ve yol arkadaşlarını, ekibimize katılarak bizlere güç ve milletimize ümit verdikleri için hem kutluyor hem tebrik ediyorum. Bugün milletimiz iktidar ve muhalefet partilerinin birinci derece mağdurudur. Döviz-faiz-borsa üçkağıt ekonomisi adı altında milletimizin emeğinin nasıl harmanlandığını takip ediyoruz. Millete fakirliği, adaletsizliği reva görenlerin hukuku hiçe sayarak nasıl bir saltanat sultası altında sefa sürdüğünü hep birlikte istişare ediyoruz. Biz 25 yıldır siyaset arenasındayız ve bu aziz millete fakirliği, adaletsizliği asla reva görmedik ve yakıştırmadık! Çiftçi toprağa küstürüldü, esnaf müşterisine, sanayici hammaddeye… tüm bu manzara karşısında milletimize diyoruz ki, ‘kendinize yazık ediyorsunuz!’ bu haramilerin peşine daha ne kadar düşeceksiniz?
bizler siyasete girerken şöyle bir söz vermiştik, ‘her evin kapısına elveda fakirlik, hoş geldin zenginlik’ yazacağız. Bu sözümüzün hala arkasındayız çünkü ülkemizin her türlü kalkınmaya imkan verecek yer altı ve yer üstü kaynakları, insan kaynağı mevcut. Tüm bu kaynakları batılı şirketlere ve yandaşa peşkeş çeken değil tüm bu kaynaklardan istifade ile milletine hadim ve hizmetkar olacak bir devlet aklına ve programına ihtiyaç var. Bu kadar.
Genç Genel Başkanımız sayın Hüseyin Baş ve liyakatli kadrosu ve Milli Ekonomi Modeli’nin çözüm reçeteleri ile bu zifiri karanlık günlerden aydınlık günlere çıkabiliriz. Halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Zara İlçe Teşkilatı kurulumunu gerçekleştirdi.
Binali Yıldırım Kız Yurdundan Hayvan Barınağına Anlamlı Ziyaret
Tecer Yurdunda Öğrencilerle Samimi Buluşma
Sivas Ticaret Borsası'nda Seçim Heyecanı Sona Erdi: Hayrullah Karakaya Güven Tazeledi
KGK, Londra’da dostluk rüzgarı estirdi
- Çarşamba 16.4 ° / 8.5 ° Güneşli
- Perşembe 19 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz gök gürültülü yağmurlu
- Cuma 19.3 ° / 8 ° Güneşli









