Atık pil şampiyonlarına Ankara ödülü
Sivas Belediyesi’nin düzenlediği atık pil toplama yarışmasında birinci olan Şehit Hakan Yurtoğlu İlkokulu öğrencileri, Ankara gezisi ile ödüllendirildi.
Sivas Belediyesi’nin düzenlediği atık pil toplama yarışmasında birinci olan Şehit Hakan Yurtoğlu İlkokulu öğrencileri, Ankara gezisi ile ödüllendirildi. Ankara gezisinden büyük keyif alan öğrenciler, Başkan Dr. Adem Uzun’a teşekkür etti.
Sivas Belediyesi’nin düzenlediği atık pil toplama yarışmasında 965 kilogram atık pil toplayarak birinci olan Şehit Hakan Yurtoğlu İlkokulu öğrencileri, Ankara gezisi ile ödüllendirildi.

Öğrenciler, öğretmenleri ve okul idarecilerinden oluşan heyet, Yüksek Hızlı Tren ile Sivas’tan Ankara’ya yolculuk yaptı. Heyet, Başkent Ankara'da birçok tarihi ve kültürel mekanı ziyaret etme fırsatı buldu.

Gezi kapsamında; I. Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anıtkabir, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Tarihi Hamamönü, Milli Marşımızın yazarı, şair Mehmet Akif Ersoy'un Müze Evi, Tacettin Dergâhı ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri ziyaret edildi.

Ankara gezisinden büyük keyif aldıklarını ifade eden öğrenciler, kendilerine bu unutulmaz deneyimi yaşama fırsatı sunan Başkan Dr. Adem Uzun’a teşekkürlerini iletti.

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Salı 27.2 ° / 13.2 ° Güneşli
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






