KUL'UN ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
SİVAS BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MEHMET KUL’UN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
Milli Mücadeleyi tek çatı altında toplayan ve egemenliğin halka teslim edilmesi nihai amacını taşıyan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşunun 103. yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.
Meclisimizin yaktığı bağımsızlık meşalesi, önce mücadelenin tek elden yönetilerek İstiklal Savaşı’nın kazanılmasını sağlamıştır. Ardından TBMM, Cumhuriyetimizin ilanı ile, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” sözüyle ifade ettiği gibi, hakimiyeti halka teslim etmiştir.

Milli Mücadelenin zaferle sonuçlandırılması ve sonrasında gerçekleştirilen Türk İnkılabı ile, çocuklarımızın hür bir istikbalde doğmalarını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 23 Nisan’ı da geleceğimizin teminatı, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarınlara kavuşturacak olan çocuklara armağan etmiştir.
İstikbâlimizin güvencesi, kahraman neslin kıymetli hazineleri olan çocukları; donanımlı, eğitimli, özgürce düşünen, vatanı ve milleti için çalışıp üretebilen bireyler olarak yetiştirmek, SBTÜ ailesi olarak en büyük arzumuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, Millet Meclisimizin açılışının 103. yılını ve 6 Şubat günü ülkemizi yasa boğan depremlerden etkilenen çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Perşembe 10.6 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 5 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cumartesi 10.4 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı









