İHTİYAÇLILAR GÜLKART’LA GÜLECEK

Dr. Adem Uzun başkanlığındaki Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneğini yeniden dizayn edecek. Derneğe bağlı faaliyet gösteren Gıda Bankası’ndan yardım alan ihtiyaçlı vatandaşlara “Gülkart” verilecek.

Kul: Özveriyle çalışıyoruz

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Türkçemizin Güzellikleri" konuşuldu

Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Recep Toparlı, Edebiyat Akademisine katılan öğretmenlerle "Türkçemizin Güzellikleri" konulu sohbet gerçekleştirdi.

Medine’ye gittiler

Hac görevini yerine getirmek için Sivas’tan Medine’ye hacı adayları görevli personeller tarafından karşılandı.

Engellilere tekerlekli sandalye dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu tarafından Sivas Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne gönderilen 61 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

Adem Başkan, engellileri yalnız bırakmadı

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Beyaz Ay Derneği tarafından engellilere yönelik düzenlenen programa katıldı.

Renkli görüntülere sahne oldu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde coşkuyla kutlandı. Renkli gösterilere sahne olan program vatandaşların büyük beğenisini topladı.

BÜLENT BAŞKAN GÜVEN TAZELEDİ

İlimizde eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Sivas Eğitimi Destekleme Derneği’nin (SEDDER) olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

Azimle yürüyeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Gazi Doğan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

19 Mayıs kutlu olsun

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şimşek'ten 19 Mayıs mesajı

Vali Dr. Yılmaz Şimşek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

19.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

19.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

18.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

18.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

Dermokil’den Önemli Başarı! Tems Raflarda Yerini Alacak

Kozmetikte, krem ve cilt bakım ürünlerinde dünya markası olan Dermokil, inovatif ve yenilikçi anlayışla 4 yıllık çalışma sonucu “Tems” markası adı altında bulaşık makinesi kapsülü üretti.

ÜYELERİMİZE TEKNİK DESTEĞE DEVAM EDİYORUZ

Anadolu Tarımsal Araştırmalar Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Ahmet Kaya, “Kooperatif üyelerimize gerekli olan tüm teknik desteği vermeye devam ediyoruz” dedi.