Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar

Tarih: 18.10.2024 16:05

Milli Savunma Sanayi

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 40 yıldır ABD ve AB ülkeleri ile vekalet savaşı yapıyor ve bir şehir nüfus kadar şehit verdik yaralı var..
İsrail bugün Lübnan ve Suriye vurmaya ve topraklarını büyütmeye başladı. Sırada Irak ve Türkiye var ki : Suriye bittiğinde İsrail ile sınır komşusu olacağız!.. Namluların ucu bize dönmüş halde bugün bunu görün !..
Bu sebeple Savunma Sanayi çok önemli !
Hükmet Siyasi Partilerle uzlaşıp :  yeni bir düzenleme yapmalıdır.. hem de çok acil..Bugünden sabaha beklemeye vakit yok !..
Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) da içeren torba yasa teklifinde 100.000 TL ve üzeri limitli kredi kartlarından 750 TL vergi alınmasına dair bir maddenin olması tepkilere yol açmıştı.
Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) kaynaklar, Perşembe günü yaptıkları açıklamada bu maddeden vazgeçildiğini belirtti.
AK Parti kaynakları, "ihtiyaçları karşılamak için başka kaynak arayışında olduklarını" söyledi.
Savaş kapımıza dayandı ! : Bizim acil olarak İHA, SİHA, Kaan , Kızılelma, Hürjet , Hava Savunma Sistemindeki portatifi yapılan füzeleri seri üretimini yapmamız gerek.. S400 batarya sayısını artırmamız gerekiyor..
Bunun içinde Kaynak gerek: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyasi Partilerin genel başkanını beştepe de toplamalı bir defaya mahsus her konuda fona destek alınmalıdır..
3 Milyonluk evi olan da : lütfen 3 bin TL Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) bir bağış yapsın !
Kredi kartı, araç alım satımı, tapu, sigorta, maliye, belediye işlemlerinden az çok ortak bir kararla Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) bir bağış yapılsın.. adı üzerinde vergi değil bağış.. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı 85 Milyon bir defaya mahsus bağış yapmalıdır..
Bu Ak Partinin teklifi değil, tüm partilerin teklifi olsun, Geçmişte deprem bölgesine yardım toplandığı gibi televizyon kanallarının ortak yayını ile gönüllü Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) bağış toplansın..
Söz konusu vatan : bu sebeple herkes az çok gücü oranında Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) destek olmalı, seri üretime girmemiz gerekiyor..
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : İsrail nihai hedefi Türkiye , Irak ve İran toprakları diyor..
İsrail Devlet Sınırı haritasında vaat edilmiş topraklar olarak bizim topraklarımızda içine alan harita yayınlanıyor.. bunu görmüyor musunuz ?
Uyan kardeş uyan vatan elden gitmeden : Savunma Sanayii Destekleme Fonu'nu (SSDF) bağış yapalım.. az çok herkes yapmalı bu vatan bizim, gideceğimiz baka bir Türkiye de yok !
İyi Günler


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —