Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar

Tarih: 17.09.2024 10:22

Bizde İş Yapmak Zordur !

Facebook Twitter Linked-in

Bakın 2002 de Ak Parti kuruldu, birinci sırada il ve ilçe teşkilat kurulması gereken Kahramanmaraş Türkiye de tam hatırlamıyorum ama sanıyorum 70. il olarak teşkilat kurula bildi..
Milletvekili , Belediye Başkanı adayları , Türkiye de en son Kahramanmaraş’ta belli olur.. ya sabır !
Ak Parti İl Başkanı Burak Gül , görevi alalı ne oldu daha bir aydan biraz fazla oldu.. hele bekleyin ya sabır !..
Türkiye Cumhuriyeti Devleti 6 Şubat sonrası 48 günde : Hatay Defneye 400 yataklı hastane yaptı..
İskenderun ‘a 600 günde 600 yataklı hastane yaptı, bizde 6 Şubat Depremlerinde hasar gören hastanelerin tamirini bakımını yapamadık.. Acil durum hastanesi ise ancak demirlerini dike bildik kiş geliyor , sonu hayır olur , ya sabır !..
1980 yıllarda başlayan hava alanı sevdamız : o zaman DHMİ Kahramanmaraş’ın nüfusu az size hava alanı yapamayız raporu verdi..
Bizde aşk var sevda var yerimizde durmayız: Belediye imkanları ve DSİ desteği ile hava alanına tel örgü çektik..
iş adamlarımızın destekleri ile terminal binasını yaptık.. Belediyemiz 910 metrelik pisti yaptı.. birkaç özel 12 kişilik uçak indik kalktı sonra uyuma dönemi başladı.
Aslan Yıldırım vali; Belediye, Köy hizmetleri, DSİ Özel idare imkanlarını ile pist uzunluğunu 2400 metre çıkardı.. Başbakan Tansu Çiller açılışını yaptı.. Ama uçak seferi koyduramadık..
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi : ILS Cihazı Hürmüz boğazını geçti gemi ile geliyor, Kahramanmaraş ile beş ile takılacak ve bu sorun bitecek ” dedi.
Hürmüz Boğazı, Basra Körfezi ile Hint Okyanusu'nu birbirine bağlamaktadır. Boğazın kuzeyinde İran, güneyinde Umman yer almaktadır. Hürmüz Boğazı yaklaşık 167 km uzunluğunda ve genişliği 39 - 96 km arasında değişmektedir.
İsrail ordusu da gelen yardımları kesmek için Yemen' de yaşayan Husilerin askeri hedeflerine hava saldırısı düzenlediğini , ticaret gemilerini vurduğunu haberlerde izliyoruz , bütün dünya biliyor , bizim cihazları getiren gemiyi vurmasalar bari !...
Biz Maraşlıyız bizim işimiz çok zor gider, bakın iki örnek daha vererek vereceğim: 20 yıl Üniversite kuralım mı kurmayalım mı ? Tartışması yaptık, yettimi yetmedi: Fuhuş olur mu olmaz mı tartışması yaptık..
Kavlak da ki OSB kuralım mı ? Kurmayalım mı tartışmasını 30 yıl yaptık sonra kurduk..
Sizlerden sabır diliyorum: Ak Parti İl ve ilçe yönetimlerini de kurarız , 1600 yataklı hastanemizi, acil durum hastanesini de yaparız, Kahramanmaraş günlük Gaziantep gibi : günlük 80 uçak indiremeyiz ama , 8 uçak indirip derin nefes alırız , biraz sabır , ya sabır !
Bizde İş Yapmak Zordur !
İyi günler


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —