Bekir DOĞAN/ Gazeteci Yazar


Ak Parti ve Yolun Sonu Görülüyor !

Bende bir insanım , bir başım bir beynim var düşünür büyüklerime danışır oyumu öyle verim..


Hepimiz Faniyiz , bir gün uçup gideceğiz , gerisi hoş bir seda bildiklerimizi gördüklerimizi yazarak yeni nesil gençlere aktara bilirsek ne mutlu bize diyeceğim..
44 yıllık gazetecilik hayatım da : Siyasi fikrimle , işimi bir birine karıştırmadım ne gördüm ne  ise onu yazdım..
Ak Partinin Kuruluşu 2002 ya kapanış tarihi ?
Bir Türkü var bilir misiniz : 
Bana ne yazdan bahardan, bana ne borandan kardan
Aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor
Geçtim dünya üzerinden, ömür bir nefes derinden
Bak feleğin çemberinden yolun sonu görünüyor
tedbir alınmaz ise acı ama gerçeği yazmak zorundayım !..
Mesele işte burada görme meselesi : 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile CHP Basın Mensuplarına , Belediye Başkan adaylarına bir akşam yemeği verdi..
O yemekte : Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer’e , Elbistan Belediye başkan adayı Erkan Gürbüz’e , Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vijdan’a Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ‘a hayırlı olsun dediğimde CHP ‘li arkadaşlar, “ Abi sen Ak Partiye destek veriyorsun bizimle dalga geçme demişlerdi..
Yok geçmiyorum ama bunlar seçimi kazanacak dediğimde kendileri bile inanmamıştı ama kazandılar.
Dulkadiroğlu Mehmet Akpınar, Türkoğlu Mehmet Karaca, Çağlayancerit ise Yemliha Göktaş hayırlı olsun dedim..
Çağlayancerit de geziyorduk, herkes “Abukat” Avukat diyordu bunu görmemek için kör olmak gerekir..
Bu yazı internet sitelerinde ve benim köşemde var merak eden tekrar okuya bilir aynen yazdığımız gibi oldu.. 10 Ocaktan sonra bu konuda bir çok yazı yazdım seçimin Kazananı CHP ve YRP olacaktır diye.. geriye dönük okuya bilirsiniz..
Bugün Ak Partide seçilen Belediye Başkanları , Meclis üyeleri, Milletvekilleri ve gurur kibir abidesi kişilerle olaya baktığımda : Ak Parti için Sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyor
Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , yanlış yönlendiren bilgiler veren zatı muhteremler Ak Partiyi bitiriyorlar..
Siyasetin kalıbı yok, merhameti yüreği yok, insanı yakar paçarvaya çevirir bir kenara atar ama : Ak Partiyi böyle görmek beni üzüyor..
KGK ailesinin bir ferdi olarak 81 ildeki aile üyelerimizle görüşüyoruz, Ak Parti de İstenmeyen adam Milletvekili olmuş, İstenmeyen adam Belediye başkanı olmuş, tanınmayan bilinmeyen kişiler belediye meclis üyesi olmuş , tanınmayan il ve ilçe yönetimleri ile yol almaya çalışan bir Ak Parti..
Bugün kamuoyu anketlerini söylemeyeceğim: ama Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tabana inmez , tabanın sesine kulak vermez ise : Yolun sonu bugünden görülmeye başladığını söylemek istiyorum..
İyi günler