ZİRAAT ODASI YÖNETİMİNDEN KAN BAĞIŞI

ZİRAAT ODASI YÖNETİMİNDEN KAN BAĞIŞI

ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU. ZİRAAT ODASI BAŞKANI HACI ÇETİNDAĞ VE ÜYELER KIZILAY SİVAS ŞUBESİNE GİDEREK KAN BAĞIŞI YAPTI.

ZİRAAT ODASI YÖNETİMİNDEN KAN BAĞIŞI

ZİRAAT ODASI YÖNETİM KURULU VE ÜYELERİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU. ZİRAAT ODASI BAŞKANI HACI ÇETİNDAĞ VE ÜYELER KIZILAY SİVAS ŞUBESİNE GİDEREK KAN BAĞIŞI YAPTI./resimler/2018-1/12/1729312705632.jpg

Çiftçiler Kan Veriyor sloganı adı altında Sivas Ziraat Odası Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay Kan Merkezi´ne kan bağışında bulundu.

 Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ kan bağışından önce Kızılay´a destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, ?Sivas Ziraat Odası olarak Kızılay kan merkezinde bir farkındalık oluşturmak için sivil toplum örgütü olarak, çiftçimizde bu bilinci vermek için kan bağışına geldik. Meclis ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber belki bir başlangıç yaptık.

Sivas´ta 2018 yılında ilk etkinlik yapmak için ben buradan sizin kanalınızla da tüm sivil toplum örgütlerimize, derneklerimize, sendikalarımıza ilgili kuruluşlarımıza da çağrıda bulunuyor ve kan vermeye davet ediyorum. Tüm çiftçilerimizi de kan vermeye davet ediyorum. Çünkü bu ülke bizim bir gün herkese kan lazım olacak. Çiftçilerimize de buradan bir mesajla geldikleri zaman senede bir kan vermeye davet ediyorum? dedi.

Açıklamanın ardından Başkan Çetindağ ve ve oda üyeleri kan bağışında bulundu.