YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ

YÜREĞİMİZDE   HİSSEDİYORUZ

Yedi İklim Kültür Sanat Dernekleri Federasyonu öncülüğünde Sivas’a getirilen Filistin ve Suriyeli savaş mağduru çocuklar, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'u ziyaret etti.

Yedi İklim Kültür Sanat Dernekleri Federasyonu öncülüğünde Sivas’a getirilen Filistin ve Suriyeli savaş mağduru çocuklar, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'u ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Uzun, "Filistin ve Suriyeli kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz" dedi.

 

Filistin ve Suriyeli savaş mağduru 30 çocuk ve genç, Yedi İklim Kültür Sanat Dernekleri Federasyonu tarafından Sivas'a getirildi.

Gazze başta olmak üzere Halep ve İblid'ten gelen çocuklar, Sivas'ta tarihi ve turistik mekanları gezerek hoşça vakit geçirdi.

Genel Başkan Kemal Özaydın ve misafirler Sivas gezisi kapsamında Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'u da ziyaret etti.

Yıllardır bölgede süregelen savaş ile birlikte yaşanan zulümlerden tüm Türk milletinin derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Uzun, geçtiğimiz günlerde İsrail'in suikasti sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye başta olmak üzere şehit olan tüm Müslümanlara Allah'tan rahmet dileyerek "Filistin ve Suriyeli kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz" dedi.

Ziyarette Filistinli ve Suriyeli çocuklarla yakından ilgilenerek hediye takdiminde bulunan Başkan Uzun, misafirlerinin lunapark eğlencesinin ardından Sıcak Çermik Kaplıcalarında ağırlanması talimatını verdi.



Anahtar Kelimeler: YÜREĞİMİZDE HİSSEDİYORUZ