Tarih: 08.10.2015 07:58

YÖREX´e Sivas damgası

Facebook Twitter Linked-in

YÖREX´e Sivas damgası

Dün Antalya´da açılışı gerçekleştirilen 6. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX´e Sivas damga vurdu. Fuarda Kangal Köpeği, Balıklı Kaplıcanın şifalı balıkları ile Sivas Köftesi yoğun ilgi gördü.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB´un desteğiyle bu yıl 7-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen 6. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX´de Sivas standı ziyaretçilerin yoğun ilgisini görüyor.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Ticaret Borsası´nın ortaklaşa açtığı stantta Sivas´ın simgeleri sergileniyor. Ziyaretçiler stand önünde bulunan Kangal Köpeği´ne ise yoğun ilgi gösteriyor.

Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası, Yıldız Dağ Kış Sporları Turizm Merkezi, Kangal Balıklı Kaplıcaları, Sıcak Çermik gibi Sivas´ın birçok markasının tanıtıldığı fuarda ayrıca ziyaretçilere Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Tescilli Sivas Köftesi´de ikram ediliyor.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ?Sizin oraların nesi meşhur? sloganıyla 6 yıldır düzenlenen Antalya YÖREX Fuarı´na Sivas da katılıyor. Sivas´ın markalarını YÖREX´e taşıyoruz? dedi. YÖREX´te doktor balıklarıyla ünlü Kangal Balıklı Kaplıcası, sıcak sularıyla şifa dağıtan Sıcak Çermik Kaplıcalarını tanıtacaklarını bildiren Yıldırım, kangal köpeğinin de YÖREX´te olacağını kaydetti. Sivas TSO tarafından tescil ettirilen Sivas Köftesi´nin de ziyaretçilere sunulacağını belirten Yıldırım, ?Sivas´ımızı tüm Türkiye´ye tanıtmaktan büyük mutluluk duyacağız? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —