Tarih: 10.10.2024 14:07

YÖREX KAPILARINI 13. KEZ AÇTI

Facebook Twitter Linked-in

Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen 13. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in açılış programına Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Meclis Başkanı Osman Yıldırım katıldı. 

Türkiye’nin dört bir yanından YÖREX Fuarına katılanlara, Sivas’ın tescilli yöresel ürünleri olan; Sivas Köftesi, Sivas Pastırması ve Sivas Sucuğunun tanıtımı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Ticaret Borsası tarafından müşterek açılan Sivas standında yapılıyor.

Açılış programında konuşan TOBB Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu “TOBB ve Oda-Borsa camiası olarak coğrafi işaretli ürünler için yoğun çaba sarf ediyoruz. Coğrafi işaretli ürünlerimize sahip çıkan Oda ve Borsalarımızı kutluyorum” dedi.

-

Sivas Standı Yoğun İlgi Görüyor.

Yörex Fuarında açılan Sivas standına, fuar ziyaretçileri ve Sivaslı hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösteriyor.

TOBB Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Dış İşleri Eski Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri; Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Erzurum TSO Başkanı Saim Özakalın ve Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Yörex Fuarında açılan Sivas standını ziyaret ettiler.

Sivas Standında bulunun ürünler hakkında bilgiler alan heyet, coğrafi işaretleri ürünleri incelendi. STSO Başkanı Zeki Özdemir, Sivas’ın coğrafi işaretli yöresel ürünlerinin tadımının yapıldığı Sivas standında, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek, Sivas TSO’nun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

 

Antalya’da bulunan Sivaslıları ANFAŞ Fuar Merkezi’ndeki Sivas Standına davet eden STSO Başkanı Zeki Özdemir, “yerel üreticilerimizin emeklerini ve kültürel zenginliklerimizi sergileme fırsatı bulduğu yöresel ürünler fuarında, hem ekonomimize katkı sağlıyor hem de yerel değerlerimizi geniş kitlelere ulaştırarak gelecek nesillere aktarıyoruz. Hep birlikte, bu zenginlikleri koruyarak ve geliştirerek yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Özdemir, organizasyonun hayata geçmesinde emeği geçen başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, ev sahipliği yapan Antalya Ticaret Borsası’na ve değerli Başkanı Ali Çandır’a, katılım sağlayan tüm Oda ve Borsalarımıza, teşekkürlerimi sunuyorum ifadelerini kullandı. 

 

 

9-13 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yörex Fuarı 10:00 - 20:30 saatleri arasında ücretsiz olarak gezilebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —