Tarih: 20.03.2015 08:21

Yılmaz ve Güllüce Sivas’ta

Facebook Twitter Linked-in

Yılmaz ve Güllüce Sivas’ta

Sivas bugün iki önemli ismi ağırlayacak… Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Sivas Belediyesi’nin Esentepe ve Yunus Emre Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm projesinin protokolünü imzalayacak

Bakan Yılmaz ve Bakan Güllüce, sonrasında ise AK Parti Gençlik Kolları’nın kongresine katılacak.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce çeşitli temaslarda bulunmak üzere dün akşam ilimize geldi.

Akşam saatlerinde havayoluyla ilimize gelen Bakan Yılmaz ve Güllüce, Sıcak Çermik Kaplıcası’nda konakladı.

Günün ilk programı Paşabahçe Kütükev’de gerçekleştirecek. Bakan’lar AK Parti Sivas İl Teşkilatları ile sabah kahvaltısında bir araya gelecekler.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz ve Çevre Şehircilik Bakanı Güllüce, daha sonra ise Resmi gazetede yayımlanarak resmiyet kazanan Sivas Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolünü imzalamak üzere Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne geçecek.

Cuma Namazını Ulu Camii’nde kılacak olan heyet, sonrasında ise öğle yemeği için Belediye Sosyal Tesisleri’ne geçecek.

Bakan Yılmaz ve Bakan Güllüce, yemeğin ardından da Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Sivas Gençlik Kolları Kongresi’ne katılacak.

Günün son programında Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde düzenlenecek olan brifinge katılacak olan heyet, sonrasında ise Sivas’tan ayrılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —