Yıldız’dan Vali Şimşek’e ziyaret

Yıldız’dan Vali Şimşek’e ziyaret

Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Naci Yıldız;  Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Sivas İl Temsilcisi ve Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız;  2022/209 sayılı 'Valiler Kararnamesi' ile Sivas Valiliği görevine atanan Dr. Yılmaz Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Sultan Şehir Gazetesi Köşe Yazarı Dr. Fatmagül Saklavcı’nın da bulunduğu ziyarette Vali Şimşek’e çiçek takdim edildi.

Ziyarette konuşan Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız, KGK olarak Artvin ve Batum'da gerçekleştirdikleri buluşmaya ilişkin Vali Şimşek’e bilgi verdi. Sivas’ta 12 yıldır yayım hayatını sürdüren Sultan Şehir Gazetesi hakkında da konuşan Yıldız; kamu yararı adına gazetecilik yapmayı düstur edindiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şimşek ise “Gerek baskısıyla gerek yayın politikasıyla gerekse mizanpajıyla gazetenizi çok beğendim. Esnafımızın destekleriyle yayım hayatını sürdüren Sultan Şehir Gazetesi’ne başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Sivas Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Sultan Şehir Gazetesi Köşe Yazarı Dr. Fatmagül Saklavcı; Vali Şimşek’e kendi yazdığı “Alevî-Bektaşi İnançlarında Sembol ve Motifler” adlı kitabı takdim etti. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: Yıldız’ Şimşek’ ziyaret