Yıldız, Ersöz´ü ziyaret etti

Yıldız, Ersöz´ü ziyaret etti

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız, kısa süre önce Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği Görevine atanan Uzm. Dr. Davut Vecdi Ersöz´ü ziyaret eti. Ziyarette, KHB Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yaşar Taştemur´da hazır bul

Yıldız, Ersöz´ü ziyaret etti

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız, kısa süre önce Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreterliği Görevine atanan Uzm. Dr. Davut Vecdi Ersöz´ü ziyaret eti. Ziyarette, KHB Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Yaşar Taştemur´da hazır bulundu.

Yıldız, ziyarette Ersöz´e yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Davut Vecdi Ersöz ise Yıldız´a teşekkür ederek, Sivas halkına en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını belirtti.

Bu kapsamda yoğun bir çalışma temposu uyguladıklarını belirten Ersöz, il merkezindeki sağlık hizmetlerinin yanı sıra ilçelerdeki durumu da değerlendirdiklerini söyledi. Bu doğrultuda ilçeleri ziyaret ederek, durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Ersöz, ?Var ise sorunları ve yapılması gereken çalışmaları tespit ediyoruz. İlimizde halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunabilmenin gayreti içerisindeyiz.? Dedi.

İlçelerde yapımı devam eden ve tamamlanan yeni hastane binalarının da en kısa sürede hizmete açılacağını belirten Ersöz; ?Yıldızeli İlçe Devlet Hastanemizi yüklenici firmadan devraldık. Önümüzdeki hafta yeni hastanemize taşınmayı planlıyoruz. Önümüzdeki haftada Zara Devlet Hastanemizi teslim alacağız inşallah.? Dedi.

Ersöz, Taştemur ve Yıldız daha sora bir süre sohbet eti.



Anahtar Kelimeler: Yıldız Ersöz ziyaret etti