Tarih: 13.12.2014 05:18

YIKILDIK (4-1)

Facebook Twitter Linked-in

YIKILDIK (4-1)

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Sivasspor, ağır bir yenilgi aldı. Kırmızı-Beyazlılar galibiyet parolası ile çıktığı zorlu karşılaşmada kalesinde 4 gol gördü. Yiğidolar’ın tek golü ise Aatif’dan geldi

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren Sivasspor, Fenerbahçe deplasmanında da umduğunu bulamadı. Kendi sahasında Kayseri Erciyesspor ile 1-1 berabere kalan Yiğidolar, Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlandı. Zorlu karşılaşmaya Burhan, Ziya ve Utaka’dan yoksun bir kadro ile çıkan Kırmızı-Beyazlılar ligdeki kötü gidişatını Fenerbahçe karşısında da sürdürdü. Karşılaşmanın 3. dakikasında kalesinde golü gören Kırmızı-Beyazlılar da defans bloğundaki hatalar Fenerbahçe’yi farka götürdü. Fenerbahçe’nin golüne 13. dakikada Aatif ile cevap veren Yiğidolar, 14. dakikada Sow’un ayağından gelen golle şok yaşadı. Kırmızı-Beyazlılar 39. dakikada Fenerbahçe’nin kullandığı serbest vuruşta 3. golü kalesinde gördü. Caner’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında topla buluşan Kuyt, topu filelere göndererek farkı açtı. İlk yarı Fenerbahçe’nin 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

İKİNCİ YARI

Karşılaşmasının ikinci yarısının ilk çeyreğinde Kırmızı-Beyazlılar, daha istekli bir futbol oynadı. Ancak Yiğidoların bu çabası farkı azaltmaya yetmedi. Fenerbahçe 65. dakikada Sow ile skoru 4-1’e taşıdı. Mücadelenin geride kalan bölümünde gol sesi çıkmadı.

Fenerbahçe deplasmanına galibiyet parolası ile giden Kırmızı-Beyazlılar aldığı ağır yenilgi ile taraftarlarına büyük üzüntü yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —