Tarih: 20.02.2015 07:04

Yiğidolar Aatif`a Güveniyor

Facebook Twitter Linked-in

Yiğidolar Aatif`a Güveniyor

Spor Toto Süper Lig`in 21. haftasında sahasında Galatasaray`ı konuk edecek olan Medicana Sivasspor`da gözler takımın en golcü ismi olan Aatif Chahechouhe`ye çevrildi

Ligde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken kırmızı-beyazlı ekipte, Galatasaray karşısında tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

Galatasaray`ı yenerek çıkışını sürdürmeyi hedefleyen Sergen Yalçın yönetimindeki Sivasspor`da, golcü oyuncu Aatif Chahechouhe`den beklentiler yüksek.

Spor Toto Süper Lig`de geçen sezon rakip fileleri 17 kez havalandırarak, gol krallığı sevinci yaşayan Medicana Sivassporlu Aatif Chahechouhe, bu sezon ise 7 gol atma başarısı gösterdi.

Chahechouhe ligde, Akhisar Belediyespor maçında 4 defa, Balıkesirspor, Fenerbahçe ve Gaziantepspor maçlarında ise 1`er kez rakip fileleri havalandırarak takımının gol yükünü çekti.

YİĞİDOLAR SON 3 MAÇTA 6 GOL ATTI 1 GOL YEDİ

Ligde son üç maçından galibiyetle ayrılan Sivasspor, bu karşılaşmalarda 6 gol atarken, kalesinde ise sadece tek gol gördü.

Son 3 maçlık periyotta deplasmanda Gaziantepspor`u 3-1 ve Torku Konyaspor`u 1-0 yenen Yiğidolar, sahasında ise Akhisar Belediyespor`u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Chahechouhe, kırmızı-beyazlı ekibin 3 maçlık periyodunda 3 gole imza attı. (AA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —