Tarih: 28.03.2015 03:21

YİĞİDO KALDIĞI YERDEN DEVAM

Facebook Twitter Linked-in

YİĞİDO KALDIĞI YERDEN DEVAM

Medicana Sivasspor, Eskişehir maçının hazırlıklarına verilen 3 günlük iznin ardından Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde hazırlıkları sürdürecek olan Yiğidolar, ES-ES maçına galibiyet parolası ile çıkacak

Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda konuk olacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına Pazartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Sergen Yalçın ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşecek olan antrenman saat 14.00’da başlayacak.

MİLLİ MAÇ NEDENİYLE 3 GÜN İZİN VERİLMİŞTİ

Kırmızı-Beyazlı takımda, Teknik patron Yalçın, milli maç nedeniyle futbolculara 30 Mart Pazartesi’ne kadar izin verdi. Günü dinlenerek geçiren futbolcular Pazartesi günü saat 14.00`de kulüp tesislerinde toplanarak Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

YİĞİDO DAHA ÇOK ÇALIŞACAK

Hafta içi günde çift idman yapan Medicana Sivasspor, Eskişehir maçının hazırlıklarına bu haftada yoğun bir çalışma programı ile devam edecek. Yine günde çift idman yapması beklenen Yiğidoların göstereceği bu performans taraftarı Eskişehir maçı için şimdiden umutlandırdı.

SERGEN YALÇIN GALİBİYET İSTEMİŞTİ

Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Yalçın, hafta içi yapılan idmanlarda futbolculardan Eskişehirspor maçı için galibiyet istemişti. Yapılan idmanlar öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Yalçın; “Sizden Eskişehir maçı için galibiyet istiyorum” demişti.

ESKİŞEHİR MAÇI 4 NİSAN’DA

Medicana Sivasspor, Süper Lig`in 26. haftasında Eskişehirspor ile 4 Nisan Cumartesi günü saat 16.00`da deplasmanda karşılaşacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —