Tarih: 17.12.2016 16:52

YİĞİDO 4´TE 4 YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

YİĞİDO 4´TE 4 YAPTI

TFF 1. lig yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Yiğidolar, Bandırma deplasmanında da galibiyet serisini sürdürdü. Takımın golcüsü Burhan´ın tek golüyle 3 puana ulaşan Kırmızı-Beyazlı ekip, Adana maçını beklemeye koyuldu

SPOR SERVİSİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. ligin 15. haftasında deplasmanda Bandırmaspor´a konuk olan Sivasspor, rakibini 1-0 yenerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Bandırma 17 Eylül stadyumunda oynanan müsabakada Ankara bölgesi hakemlerinden Serkan Tokat düdük çaldı. Tokat´ın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş (1. Yardımcı hakem), Oğuz Terzi (2. Yardımcı hakem) ve Şeref Taştan (dördüncü hakem) yaptı.

Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla devam eden Sivasspor galibiyet serisini bu galibiyetle 4 haftaya çıkarırken, rakibi Bandırmaspor´u yendi ve 3 puanla kente döndü.

Kırmızı-beyazlı takıma şampiyonluk yolunda 3 puanı getiren tek golü 45. dakikada Burhan Eşer kaydetti.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 27´ye çıkararak şampiyonluk yarışına devam ederken, Bandırmaspor ise 14 puanla 14. sırada kaldı.

Diğer yandan Sivasspor ligin 16. haftasında kendi evi ve seyircisi önünde Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. 24 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka saat 13.00´da başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —