Tarih: 20.02.2015 07:44

“YENİ TÜRKİYE YENİ BİR DURUŞ”

Facebook Twitter Linked-in

 “YENİ TÜRKİYE YENİ BİR DURUŞ”

AK Parti Sivas Milletvekili Aday Adayı Kimya Mühendisi Hülya Aksu, gazetemizi ziyaret etti.  Aksu,  Sivas ile ilgili hedeflerini gazetemizle paylaştı

Bugüne kadar AK Parti’nin vizyonuna ve misyonuna ailece sahip çıktıklarını vurgulayan Aksu, Sivas’a hizmet etmek için yola çıktığını söyledi.  2004-2008 yılında Ak Parti Sivas Kadın Kolları İl Başkanı olarak  Siyasete başladığını belirten Aksu,”  siyasi hayatımı Yeni Türkiye hedefi doğrultusunda Sivas milletvekili olarak sürdürmek istiyorum. Sivas için yapılacak bütün çalışmalarda samimiyetle, birlik ve beraberlik içinde elimden geleni yapma gayreti içinde olacağım. Kadının şefkat ve merhametinin siyasi hayatta tecellisinin gelecek nesillere bırakılabilecek en büyük miras olacağından kadın elinin siyasete değmesi gerektiği inancındayım. Partimiz kadın ve genç adaylara verdiği destek sayesinde, özgüveni yüksek bireyler olarak bu seçimle önünü açmıştır.  Sivas halkının teveccühü, cefakâr ve fedakâr AK Parti teşkilatlarının desteğiyle Sivas’ın bir evladı olarak Türkiye’nin 2023 vizyonuna destek olmak ve ülkemizin geleceğinin inşasına katkı sağlamak amacıyla çıkmış olduğum bu kutlu hizmet yolculuğumuzun hayırlara, aydınlık ve güçlü yarınlara vesile olmasını temenni ediyorum."

“HEMŞEHRİLERİME HİZMET EDEREK, DUALARINI KAZANMAK İSTİYORUM”

Bugüne kadar AK Parti’nin vizyonuna ve misyonuna ailece sahip çıktıklarını vurgulayan Aksu, "Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Tek derdim hemşerilerime hizmet etmektir. Hemşerilerimize hizmet ederek, dualarını kazanmak istiyorum.” Dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —