Tarih: 10.11.2023 16:09

Yener, öğretmenlerle sohbet etti

Facebook Twitter Linked-in

Millî Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Baki Kubbe Öğretmen Buluşmaları" programı hız kesmeden devam ediyor. Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas Öğretmenevinde düzenlenen programda merkeze bağlı köy okullarında görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi.

Yener, programın başında eğitim camiası adına, bugüne kadar yaptıkları ve bugünden sonra yapacakları faydalı çalışmalar için tüm öğretmenlere teşekkür etti. Çocuklarla ilgili en büyük hassasiyetlerinin vatanına, bayrağına bağlı,  milli manevi değerlerini her zaman önceleyen, donanımlı ve akademik anlamda başarılı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden Yener; bu kapsamda Valilik himayesinde yürüttükleri HEDEF ve MİRAS projelerinin çok kıymetli olduğunu söyledi.  

Millî Eğitim Müdürü Yener, "Dönüp geriye doğru, öğrencilik yıllarımıza baktığımızda bir öğretmenimizin merhametli dokunuşunun, bizde bıraktığı izleri hepimiz anımsıyoruz. Şimdi çocuklarımıza, merhametli dokunuşlar yaparak onlarda hiç unutulmayacak izler bırakma sırası bizlerde" dedi. 

Öğrencilerin gelişimlerinin öğretmenler tarafından takip edilmesinin önemine de değinen Yener, köy okullarında öğrenci takiplerinin hassasiyetle yapılması gerektiğini ifade etti. Millî Eğitim Müdürü Yener daha sonra öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —