Yener, müdürlerle toplantı yaptı

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Gültepe Mahallesindeki Okullar Bölgesinde bulunan okulların idarecileri ile değerlendirme ve koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

EĞİTİM 18.09.2024 14:26:00 2036 0
Yener, müdürlerle toplantı yaptı

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Gültepe Mahallesindeki Okullar Bölgesinde bulunan okulların idarecileri ile değerlendirme ve koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

 8 okulda yaklaşık 3 bin 500 öğrencinin eğitim gördüğü kampüsün ihtiyaçlarının değerlendirildiği toplantıda okul güvenliği, ortak alanların kullanımı, çevre düzeni ve öğrencilerin beslenme ihtiyaçları konu başlıkları üzerinde duruldu.

Bölgedeki okulların geniş bir yerleşke üzerinde olduğuna dikkat çekerek, öğrencilerin maruz kalabilecekleri olumsuzlukların önüne geçilmesi için tüm okul idarecileri ve öğretmenlerin yoğun hassasiyetine ihtiyaç olduğunu kaydeden Yener, "Çocuklarımızın ders aralarında ve öğle arasında okul alanlarının dışına çıkmaması hususunu çok önemsiyoruz. Çocuklarımızın özellikle beslenme ihtiyaçlarını bu alan içerisinde karşılayabilmek için bir dizi adım attık. Merkezi bir yemekhane oluşturduk. Burada Necip Fazıl Kısakürek MTAL Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak ve Servis Hizmetleri atölyesi bünyesinde ‘HEDEF Lezzet Atölyesi’ oluşturduk. Bu,  öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi için, beslenme ihtiyacını okul dışına çıkmadan karşılayabilmesi için çok önemli bir çalışma. Bununla birlikte okul kantinlerimizi zenginleştirerek öğrencilerimize alternatif besinler de sunmalıyız. Çocuklarımızın beslenme gereksinimlerini karşılamakla birlikte, okul dışına çıkarak çeşitli olumsuzluklara maruz kalma olasılığının da önüne geçmemiz gerekiyor. Bunu da el birliğiyle, büyük bir hassasiyetle sağlayabiliriz" dedi.

Yener, ortak alanların bakım ve düzeni konusunda tüm okulların birbiriyle koordineli bir şekilde hareket etmesi gerektiğine de dikkat çekti.  Yener, daha sonra okul müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini dinledi. 

Toplantıda, iki okul müdürünün bölgenin koordinasyonunun sağlanması için görevlendirilmesi de kararlaştırıldı.

Anahtar Kelimeler: Yener müdürlerle toplantı yaptı
Yorumlar (0)

(VİDEOLU HABER) 2026 YILI YAKACAK YARDIMI BAŞVURULARI BAŞLIYOR

SİVAS’TA AFET KONTEYNERİ UYGULAMASI BAŞLADI…

Çolak Selo’dan Özbelsan Genel Müdürü Kantar’a Sivasspor teşekkürü

Sivas’ın Geleceği İçin Güç Birliği

Sivas Kent Konseyi Başkanı A. Necip Günaydın’ın Atatürk’ün Vefatının 87. Yıl Dönümünde Yayınladığı Anma Mesajı

Dünya Şampiyonu Sporcumuz Afra Kılınç’a Tebrik Ziyareti

Orhan Altuğ yaşamını yitirdi

ŞEYH ŞAMİL SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

BG Grup Başkanı Özçoban: Cumhuriyet, Modern Türkiye’nin Mayasını Oluşturmuştur

KGK: Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak

Özdemir'den kutlama mesajı

A. Necip Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı

  • Pazartesi 9 ° / 0.2 ° Güneşli
  • Salı 4.5 ° / -2.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.4 ° / 0.7 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7