"Yargı çalışanlarına kolaylıklar diliyorum"
Vali Yılmaz Şimşek, "Adaletin tecellisi için görev yapan tüm hâkimlerimize, savcılarımıza, avukatlarımıza ve yargı çalışanlarına görevlerinde üstün başarılar, kolaylıklar diliyorum" dedi.
2024-2025 Adli Yılı Açılış Programı, Sivas Adliyesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Programa; Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Milletvekili Rukiye Toy, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş, hakimler, savcılar, avukatlar ile il protokolü katıldı.

Yeni adli yılın ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek, "Adaletin tecellisi için görev yapan tüm hâkimlerimize, savcılarımıza, avukatlarımıza ve yargı çalışanlarına görevlerinde üstün başarılar, kolaylıklar diliyorum.

İnanıyorum ki ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve yargısı için ayrı bir yeri olan Sivas’ta sizlerin sayesinde yargı hizmetleri vatandaşlarımıza çok daha etkin daha hızlı bir şekilde sunulacak, vatandaşlarımızın adalete olan güven duygusu çok daha üst düzeylere gelecektir" dedi.
Sivas Belediyesi’nden Gayrimenkul Alanlara Uyarı:
MEMEDEKİ HER DEĞİŞİKLİK KANSER DEĞİL, ANCAK GÖZ ARDI EDİLMEMESİ GEREKİYOR
“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE HER DÖNEM ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ”
Başkan Özdemir, “Biz Az Laf Çok İş Mantığıyla Yolumuza Devam Ediyoruz”
GAIA Kadın Sanayi Platformu üyeleri, düzenlenen programda bir araya geldi.
STSO Başkanı Özdemir: "Yıldızeli’nde Tarım Sanayisi Daha da Güçlenecek”
Yerelden küresele uzanan medya köprüsü: KGK
Sivas Ticaret Borsası’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
Sivas’ta Attila İlhan’ın Edebî Mirası Şiir ve Müzikle Anlatıldı
- Perşembe 15.6 ° / 5.5 ° Güneşli
- Cuma 17.7 ° / 6.4 ° Güneşli
- Cumartesi 17.1 ° / 6.1 ° Çok bulutlu









