Tarih: 06.07.2021 11:08

Vatandaşlarımızın huzuru için çalışıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Alibaba Mahallesi Muhtarı İbrahim Tozkoparan; Gazetemiz İmtiyaz Sahibi  Naci Yıldız’ı ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Tozkoparan, “Mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru, refahı için çalışıyoruz” dedi.

Alibaba Mahallesi Muhtarı ve Cem Vakfı Sivas Şube Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tozkoparan; Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) İl Temsilcisi, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı, İnternet Gazeteciler Federasyonu (İGF) Yerel Medya Temsilcisi ve Sultan Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Naci Yıldız’ı ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Tozkoparan Alibaba Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların sorunlarının  çözümü noktasında var gücü ile çalıştığını söyledi.

EL BİRLİĞİYLE MAHALLEMİZ DAHA İYİ YERLERE GELECEK

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla sürekli irtibat halinde olduğunu belirten Tozkoparan; “Mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımızın huzuru, refahı için çalışıyoruz. Son dönemde mahallemizde güzel çalışmalar yapıldı. Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve ekibi aydınlatma lambalarının yenilenmesi ve kaldırım çalışmaları konusunda güzel bir çalışmaya imza attı. Bu çalışma mahallemize değer kattı. Ayrıca; Sivas’ımızın değeri Aşık Veysel’i temsilen isminin verildiği caddeye bağlama ve fötr heykeli projemiz vardı. Bunu da Sayın Başkanımız hayata geçirdi. İnşallah el birliğiyle mahallemiz daha iyi yerlere gelecek” dedi.

BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN

Sultan Şehir Gazetesi’nin halkın sesi olduğunu ifade eden Muhtar Tozkoparan; “Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizin şahsınızda personelinizi tebrik ediyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız ise Tozkoparan’a görevinde başarılar diledi. /Sultan Şehir/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —