?Vatandaşın önceliklerini dikkate alacağız?

?Vatandaşın önceliklerini dikkate alacağız?

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının son oturumuna katılan Vali Salih Ayhan, ?Sistematik olarak çalışacağız. Vatandaşlarımızın önceliklerini dikkate alacağız. İl Özel İdaresi, KÖYDES veDAP kaynakları ile güzel bir çalışma dönemi geçireceğimizi ifad

Vali Salih Ayhan, İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının son oturumuna katıldı. Cumartesi günü 160 milyon lira olarak kabul edilen 2019 yılı İl Özel İdaresi bütçesinin kırsala hayırlar getirmesini temenni eden Vali Ayhan, ?Rabbim, birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Bütçemizin her bir kalemini Sivaslılara hizmet etmek için harcayacağız. Her yıl olduğu bu yılda sahada yoğun bir çalışma içerisinde olacağız? dedi.

/resimler/2018-11/26/2039347723167.jpg

 Sivas İl Özel İdaresi´nin kurumsal açıdan Türkiye´nin en başarılı kurumları arasında yerini aldığını ifade eden Vali Ayhan; meclis üyelerine hitaben, ?Hepimiz kurumumuzun kıymetini bilelim. Sivas İl Özel İdaresi´nin kapasitesini maksimum seviyeye çıkaracağız. Sistematik olarak çalışacağız. Vatandaşlarımızın önceliklerini dikkate alacağız. İl Özel İdaresi, KÖYDES VE DAP kaynakları ile güzel bir çalışma dönemi geçireceğimizi ifade etmek istiyorum. Meclis üyelerimize de bütçe maratonunda gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Kamu kaynaklarını en etkin şekilde kullanmayı amaçladığınızı düşünüyorum. Kırsalımıza, şehrimize hayırlı olsun? diye konuştu.

Birleşimin sonunda Vali Salih Ayhan, İl Genel Meclisi üyesi emekli öğretmenlere 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle çiçek takdim etti.

//SULTAN ŞEHİR//