Tarih: 27.07.2024 17:46

VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ…

Facebook Twitter Linked-in

Belediye başkanı Uzun,  halk buluşmalarını mahallelere taşıdı. Başkan Dr. Adem Uzun yönetimindeki Sivas Belediyesi tarafından şehirdeki sorunların yerinde tespiti ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla mahalle buluşmaları başlatıldı. Başkan Dr. Adem Uzun, Başkan Yardımcılar ve ilgili birim müdürlerinin katılımıyla Orhangazi Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen çalışmalara hızlı bir şekilde başlandığını belirten Uzun, “Bizim makamımız mahalleler, caddeler, sokaklar olacak dedik ve bugün sizlerin yanındayız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ne söz verdiysek hepsini hayata geçirmek adına yoğun bir çalışma içindeyiz" dedi.

Uzun, kısa zamanda Evciler Kavşağı düzenlemesi, cenaze evlerine taziye yemeği, Aksu’nun tekrar şehre kazandırılması, parklara kamera sistemi kazandırılması gibi çalışmaların hayata geçirildiğini söyledi.

Orhangazi Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Dr. Adem Uzun, mümkün olan isteklerin kısa süre içerisinde karşılanacağını ifade etti.

Orhangazi Mahallesi Muhtarı İbrahim Kunduz da “Davetimizi geri çevirmeyerek bizimle buluşan Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve ekibine de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —