Tarih: 05.03.2015 07:17

VALİDEN OSB YE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

VALİDEN OSB YE ZİYARET

Sivas Valisi Alim Barut, fırsat buldukça, Sivas için çok önemli olan ve yatırımların yapıldığı Organize Sanayi Bölgesine giderek incelemelerde bulunuyor. Vali Alim Barut, yönetim kurulu toplantısı öncesinde fabrikaları ziyaret ediyor.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu ile birlikte 1. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan Vali Alim Barut, burada üretim yapan Özde Kanepe ve Işık Boru üretimi yapan fabrikaları ziyaret ederek yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Üretimin ve istihdamın çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Alim Barut, “Bizler istiyoruz ki sanayicilerimiz daha fazla üretim daha fazla ihracat yapsın hem Sivas’ımız hem de Ülkemiz ekonomisine faydalı olsunlar.  Bu vesileyle sanayicilerimizi ayda bir defa ziyaret edip onlardan bilgi alıyoruz .” dedi.

Son olarak Valimiz Âlim BARUT, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi.Toplantıya,  Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, yapılan çalışmalarla ilgili olarak Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Eminoğlu brifing verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —