Tarih: 09.09.2024 15:29

Vali Şimşek’ten esnafa hijyen uyarısı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ilk ders gününde Sivas Lisesi'ni ziyaret ederek, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Okul Müdürü Abüdün Takcı'dan okulun genel durumu hakkında bilgi alan Vali Şimşek, daha sonra sınıfları ziyaret etti.

BİZLER SİZLER İÇİN VARIZ

Öğrencilerle sohbet eden ve yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Vali Şimşek, "Kazasız, belasız bir eğitim dönemi diliyorum. Bizlerin üzerinde düşen bir görev varsa her zaman hazırız. Bizler sizler için varız. Burada eğitim-öğretimin kaliteli olması, her türlü imkânların sizlere seferber edilmesi ve güvenli bir ortamda eğitim sağlanması için gerekli tedbir ve çalışmaları yapıyoruz." diye konuştu.

Vali Şimşek, sınıf ziyaretlerinin ardından okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Vali Şimşek, öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında başarı temennisinde bulundu.

VALİ ŞİMŞEK, ESNAFLARI HİJYEN KONUSUNDA UYARDI

Vali Yılmaz Şimşek, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Şimşek, yolda karşılaştığı vatandaşlarımızla da sohbet etti.

Sivas Lisesi civarında öğrencilere yönelik gıda satışı yapan esnafları da ziyaret eden Vali Şimşek, hijyen konusunda dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Programlarda İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Adem Taşkın ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener de yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —