Tarih: 29.06.2020 20:57

Vali Ayhan, Suşehri’nde temaslarda bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Vali Salih Ayhan, ilçe ziyaretleri kapsamında Suşehri'nde de bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, çeşitli programlara katıldı. İlk önce Kaymakam Hidayet Sarı'yı makamında ziyaret eden Vali Ayhan, ilçenin son durumu ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.  Vali Ayhan daha sonra, Sivas'ın tek tarım lisesi olan Sezai Karakoç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından Suşehri’nde "300 Fikir 300 Proje" kapsamında açılan Tanzim Satış Mağazası'nı ziyaret etti.

Okul serasında yetişen mahsulleri çok beğendiğini, paketlenmesinin ise özel eğitim öğrencileri tarafından yapıldığını vurgulayan Vali Ayhan, ilçenin tarımsal üretimine sunulan katkılardan dolayı okul öğretmenlerine teşekkür etti. Vali Ayhan ve beraberindekiler, ‘300 Fikir 300 Proje’ kapsamında Sezai Karakoç Mesleki Teknik Anadolu Lisesi uygulama alanlarında da incelemelerde bulundu.  

İlçe ziyaretlerinde vatandaşları da ziyaret etmeyi unutmayan Vali Ayhan, görme engelli Lütfiye Coşkun'u da evinde ziyaret etti. 72 yaşındaki Lütfiye Teyze ile bir süre sohbet eden Vali Ayhan, "Sosyal devletimiz her daim yanınızda. Sizleri koruyup, kollamak asli vazifemiz. Sağlıklı ömür diliyorum." dedi.

Suşehri programları sırasında ilçe esnafına da halini, hatırını soran Vali Salih Ayhan, koronavirüs tedbirleri uygulanan bugünlerde özellikle sosyal mesafenin korunması, maske takılması ve hijyen konularında dikkatli olunmasını istedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —