Tarih: 26.06.2015 04:15

Vali Barut´tan destek istediler

Facebook Twitter Linked-in

Vali Barut´tan destek istediler

Kongre ve Fuar Alanında 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı hazırlık çalışmaları kapsamında oluşturulan heyet Sivas Valisi Alim Barut´u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve destek istedi.

Gerçekleştirilen ziyarete Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Sivas Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Aslan, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Adnan Koç, Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz ve Genel Müdür Yardımcısı M. Nur Ay katıldılar.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ise ilimizde yüksek katılımla geçen yıl ilki gerçekleştirilen tarım fuarının ikincisinin hazırlıklarına başladıklarını belirterek; Sayın Valimizi fuar çalışmaları hakkında bilgilendirmek, görüşlerini ve olurlarını almak için arkadaşlarımızla ziyarette bulunduk. Sivas Valiliğimizin katkılarıyla, İlimizde 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 2. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı´na vermiş oldukları desteklerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyorum? ifadelerinde bulundu.

Sivas ekonomisinin temelinin tarım olduğunu belirten Sivas Valisi Alim Barut; ? 2014 yılında gerçekleştirilen AGROSİVAS 2014 1.Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı amacına ulaşmış, katılımcılar açısından faydalı, ilimiz tarımı açısından verimli olmuştur. Bu düşünce doğrultusunda, çiftçilerimizin, tarım sektöründeki gelişmeleri takip etmesi, yeni teknolojik ürünlerle tanışması, diğer çiftçilerle buluşması, tarımsal eğitim düzeyinin artmasına katkı sağlaması, Sivas´ı tarım sektöründe önemli bir merkez haline getirmek amacıyla ilkini bir önceki sene yaptığımız, oradan kazandığımız deneyimle 2. düzenlenecek olan II. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı´nın ülkemiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —