Uyuşturucuya geçit verilmiyor

Uyuşturucuya  geçit verilmiyor

İlimizde son bir hafta içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetim ve operasyonlarda haklarında işlem yapılan 2 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde uygulama, denetim ve operasyonlarını aralıksız devam ettiriyor.

İlimizde son 7 gün içerisinde yapılan çalışmalarda; 54.81 gram metamfetamin, 150.58 gram esrar, 2 adet captagon hap,3 adet ecstasy, 179 adet sentetik ecza hap, 1 adet silah ve 3 adet fişek ele geçirildi. 16 kişi hakkında uyuşturucu kullanımı, 6 kişi hakkında ise uyuşturucu imalatı ve satışı suçlaması ile işlem yapıldı. 3 kişi çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol denetimlerinde uyuşturucu madde etkisi ile araç kullandıkları tespit edilen 3 kişiye toplam 20 bin 727 lira para cezası uygulanırken ehliyetlerine 5 yıl süre ile el konuldu. Uyuşturucu madde ele geçirilen bir aracın sürücüsüne ve ruhsat sahibine ayrı ayrı olmak üzere 2 bin 698’er lira ceza kesildi. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: Uyuşturucuya geçit verilmiyor