Üniversite Öğrencileriyle Daha Da Güçleneceğiz

Üniversite Öğrencileriyle Daha Da Güçleneceğiz

Cumhuriyet Üniversitesi’nde yüz yüze eğitimin başlamasının ardından CHP Sivas Gençlik Kolları Başkanlığı kent meydanında 15 gün boyunca stant açtı.

Cumhuriyet Üniversitesi’nde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte CHP Gençlik Kolları tarafından kent meydanında stant açıldı. 15 gün boyunca açık kalan stantta öğrencilere şehri tanımaları noktasında destekte bulunuldu.

CHP Sivas Gençlik Kolları Başkanı İsmail Bilgen;  yaptığı açıklamada; “Ulu Önder Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 108 gün ev sahipliği yapan Cumhuriyet kenti Sivas’ımıza ilk kez gelen öğrenci arkadaşlarımıza Cumhuriyet Meydanı’nda  15 gün boyunca açtığımız stant sayesinde hem Sivaslının misafirperverliğini gösterme şansı bulduk hem de onlara şehri tanımalarıyla birlikte kalacak yer temin etmeleri konusunda doğru yönlendirmeler yapmaya çalıştık. CHP Sivas gençliğinin, üniversite öğrencisi arkadaşlarımızın da katılımıyla daha da güçleneceğini biliyoruz. Sosyal demokrasiye yürekten inanmış bir kentin CHP adına temsilcileri olarak bu türden hizmetlerimiz ve sosyal projelere katkılarımız devam edecektir” dedi. /SULTAN ŞEHİR/