Tarih: 14.01.2019 20:18

?Ümmetin sesi olmuştur?

Facebook Twitter Linked-in

Milli Gazete´nin okuyucusuyla buluşmasının 46´ncı  yıl dönümü nedeniyle Saadet Partisi (SP) Sivas Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kent meydanında program düzenlendi.

Vatandaşlara ücretsiz olarak Milli Gazete´yi dağıtan partililer adına konuşan SP Sivas Kadın Kolları Başkanı Mihriban Geldi, ?Milli Gazete 12 Ocak 1973´te İstanbul´da yayın hayatına başladı. 1978 yılında Topkapı´da kendi tesislerini kurarak yayımlarına buradan devan etti. Milli Gazetemizin yayın ilkeleri ?önce ahlak ve maneviyat´ sloganıyla özetlenmektedir. ?Hak geldi  batıl zail oldu´ ayetini çıktığı günden itibaren logosunun üzerine yerleştirilen Milli Gazete Hakk´ı üstün tutan ecdadımızın görüşünü temsil eder. Bu görüş kısaca Milli Görüş diye adlandırılmaktadır? dedi.

?YARIM ASIRDIR DEVAM EDİYOR?

?Milli Gazete popüler kültürü destekleyen bir gazete değildir? Kadın Kolları Başkanı Geldi, ?Birçok parti birçok gazete zamanını tamamlar ve çekip gider ama Milli Gazete yarım asırdır devam ediyor bu da altı çizilmesi gereken bir konudur. Eğer Milli Gazete olmasaydı bizler İslam dünyasında neler olup bittiğini, emperyalizmin ve onların işbirlikçilerinin amaçlarını anlayamaz ve göremezdik. Milli Gazete yarım asırdır ümmetin sesi olmuştur ve olmaya devam etmektedir. İnşallah daha nice yıllar sesi olmaya da devam edecektir? açıklamasında bulundu.

/resimler/2019-1/14/2019003071654.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —