Ülkücü Camia Kararlı
31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Sivas’ta ülkücü camianın birlik olduğunu vurguladı.
31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için geri sayım başladı. Yaklaşık 2 aydır MHP teşkilatı ile sahada çalışmalarını sürdüren MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, bu seçimlerin diğer seçimlere göre farklı geçeceğini söyledi. Bunların yanı sıra Kars, ülkücülerin güçlü aday üzerinde karar kılacağını ve bu durumu herkesin göreceğini belirtti.
Konu hakkında açıklamada bulunan Reha Kars, “Adayın da ekibin de faal olabilmesi için hazırlanan projelerin de şehre kazandırılması bakımından da bir de gerektiğinde arkanızda, yanınızda, önünüzde siyasi bir gücün varlığının olması gerekiyor diye düşünüyorum. Yerel ya da genel seçimlerdeki farkın neyden kaynaklandığı ise ülkücü tabanımız, ülkücü camiamız Sivas’ta birkaç partide ciddi manada ayrışmış durumda. Ama bu seçimde öyle olacağını düşünmüyorum. Çünkü ülkücü camia şunu yapar; adaylara bakar ve hangi aday daha ülkücü ise orada kararını netleştirir ve oyunu verir. Ben bu sefer de bunun böyle olacağını ve bir önceki yerel seçimlerden çok daha farklı konumlara geleceğini ülkücü camianın bu kararlılıkta olduğunu biliyorum ve bunun hep beraber sonuçlarını da göreceğiz diye düşünüyorum” dedi.
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
Aslan; Türk milleti olarak buna sessiz kalamayız
- Cumartesi 6.9 ° / -2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 6.4 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 6.9 ° / 2.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





