Tarih: 22.09.2022 16:50

Uçmaz’dan İlbeyli çıkarması

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz; teşkilat mensuplarıyla birlikte İlbeyli köyleri olan Eskiköy, Kavlak, Keçili, Söğütçük, Hanlı, Koyuncu ve Kayadibini ziyaret etti.

Ziyaret ettikleri köylere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in selamını götüren Uçmaz, partilerine olan ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

İzlenimlerini aktaran Uçmaz; "Teşkilat olarak çalışmalarımızın bir sınırı, bir zamanı yok. Köy köy geziyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşımızın AK Parti'ye yönelik şikayetleri artık duyulmaması imkansız şekilde yüksek tonda. AK Parti tarafından yıllarca oy deposu olarak görülen ve seçimden seçime uğrak yeri olan köylerde iş değişti. Vatandaşımız şikayetçi; artan mazot, gübre, yem, tarımsal ilaç fiyatları çiftçinin belini büktü. Sulu tarımla uğraşan ırmak suyuna bile para veriyor, sulamada kullanılan elektrik faturaları yüz bin lirayı aşanlar var. Tüm bu fedakarlığın AK Parti nezdinde karşılığı ise koca bir hiç. Teşkilat olarak gördük ki bu bereketli toprakların ihtiyacı olan tek şey var, güneş.
İşte biz Sivas'a İYİ Parti güneşinin doğması için durmaksızın çalışıyoruz. Tan yeri ağardı, güneş ufukta belirdi, doğacak çok az kaldı" dedi. /SULTAN ŞEHİR/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —