Tarih: 04.12.2023 16:02

Türkiye Yüzyılı’na imza atacaksınız

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen bayrak törenine katılan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, “Bilişim lisesinde okuyan siz öğrencilerimiz, özgün projeleriniz ve çalışmalarınızla Türkiye Yüzyılı’na imza atacak, ülkemizin teknolojik anlamda beklentilerini karşılayacaksınız” dedi. 

 

Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek bayrak törenine katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen bayrak töreninde öğrencilere hitap eden Yener, öğrencilerden anne babalarına hayırlı bir evlat ve büyüklerine karşı saygılı birer insan olmalarının yanında millî manevi ve insanî değerleri davranış haline getirmelerinin çok kıymetli olduğunu ifade ederek “Bilişim lisesinde okuyan siz öğrencilerimiz, özgün projeleriniz ve çalışmalarınızla Türkiye Yüzyılı’na imza atacak, ülkemizin teknolojik anlamda beklentilerini karşılayacaksınız.” dedi.

Bayrak töreninden sonra öğretmenlerle bir araya gelen Yener, “Öğrencilerimizin ahlaklı, sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişmesinde gösterdiğiniz katkıların çok kıymetli olduğunu biliyoruz. Eğitim camiası olarak hepimiz, sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun elbette farkındayız; bu sorumluluk gereği öğrencilerimizi olumsuz yönde etkileyecek her türlü unsurdan korumak zorundayız.” dedi. 

Millî Eğitim Müdürü Yener, sınıf ziyareti yaptıktan sonra TEKNOFEST’te liseler arası en iyi performans ödülü alan insansız hava aracı prototipinin bulunduğu bilişim atölyesini gezdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —