Tarih: 20.04.2016 17:14

Tunahan´dan Taziye Ve Geçmiş Olsun Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Tunahan´dan Taziye Ve Geçmiş Olsun Mesajı

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, 17 gündür GATA da tedavi altında bulunan ve geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Özel Harekât Polisi Hakan Yurtoğlu´na taziye mesajı ve Sivas Belediyespor´da forma giyen Muhammed Burak Taşdemir´in babası Vedat Taşdemir´in Antalya´da trafik kazası geçirdiği ile ilgili de geçmiş olsun mesajı yayımladı

SPOR SERVİSİ

2. Lig Temsilcimiz Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Tunahan, şehidimize ve kulübün futbolcusunun babasının geçirdiği trafik kazasıyla ilgili taziye ve geçmişi olsun mesajı yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yazılı açıklamada bulunan Tunahan,  Mardin´in Nusaybin İlçesi´nde PKK´lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu yaralanan ve 17 gündür Gülhane Askeri Tıp Fakültesi´nde (GATA) tedavi altında bulunan ve geçtiğimiz gün şahadet şerbetini içen hemşerimiz Özel Harekât Polisi Hakan Yurtoğlu´na taziye mesajı yayımladı.

Başkan Tunahan, polis Hakan Yurtoğlu´nun şehit düşmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ?Şehidimize Allah´tan rahmet, ailesine, yakınlarına, kalecimiz Onur Yurtoğlu ile Sivas halkına ve Türk Milletine baş sağlığı ve sabır temenni ediyoruz? dedi.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ayrıca, Sivas Belediyespor´da forma giyen Muhammed Burak Taşdemir´in babası Vedat Taşdemir´in Antalya´da trafik kazası geçirdiğini ve tedavi altına alındığını belirterek, ?Futbolcumuza ve ailesine geçmiş olsun, babası Vedat Taşdemir´e Allah´tan acil şifalar diliyorum? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —