Tarih: 09.12.2014 02:28

Tüm Sivaslılar davetli

Facebook Twitter Linked-in

Tüm Sivaslılar davetli

Hz. Mevlana’nın 741. Vuslat Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ‘Hz. Mevlana Şiir ve Musiki Dinletisi’ adı altında program düzenlenecek. İl Müftülüğünce düzenlenecek olan programa tüm Sivaslılar katılabilecek.

Sivas İl Müftülüğü’nce bugün saat 17:00’da düzenlenecek olan ‘Hz. Mevlana Şiir ve Musiki Dinletisi’nin provası yapıldı. Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programla ilgili bilgi veren vaiz görevlisi Firdevs Tüfekçi Tekin, İl Müftülüğünce düzenlenen programa tüm Sivaslıları davet etti. Düzenlenecek olan program hakkında bilgi veren Tekin; “Vaiz arkadaşlarımızla beraber Hz. Mevlana’yı anma Haftası’nda Hz. Mevlana’yı anmak için program düzenledik. Programda şiir ve musikisi dinletisi de yer alacak” dedi.

Ayrıca tiyatro gösterisi de olacağını kaydeden Tekin; “İlk olarak programda Mevlana’nın kendi şiirlerinden oluşan şiirler okunacak. Daha sonra vaiz arkadaşlarımızla birlikte Mevlana’yı tanıtan bir gösterimiz olacak. Gösterilerin ve şiir dinletilerinin ardından mesneviden hikayeler okunacak. Geniş kapsamlı bir program olacak. Bütün halkımızı eşleri ve çocukları ile beraber Hz. Mevlana Şiir ve Musiki Dinletisi’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —