Tarih: 10.04.2017 17:13

Thermolife Çıtayı Yükseltti

Facebook Twitter Linked-in

Thermolife Çıtayı Yükseltti

2014 yılında 1. Organize Sanayi Sitesinde strafor üretimi ile başlayan firma iki yıl içerisinde yapı kimyasal, plastik enjeksiyon ve fileli köşe üretimini gerçekleştirdi. 19 ilde bayiliği bulunan firma sektörde kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Furkan Arı,  2014 yılında Sivas 1. Organize Sanayi Sitesin (OSB)  de 5 bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere Toplam 10 bin metre kare açık alanı üzerine kurulu fabrikada faaliyetlerini sürdürüyor. Satrafor üretimiyle bu işe başladıklarını belirten Arı,?  İki yıl içerisinde Yapı Kimyasal üretimi, Plastik Enjeksiyon ürünlerinin üretiminin yansıra Fileli köşe üretimine başladık.  Sivas ve Kayseri dâhil olmak üzere firma olarak bölgede en yüksek kapasiteye sahibiz.  19 ile bayiliklerimiz bulunmakta şu an itibariyle bu illerde aktif satış yapmaktayız. Firma olarak müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Dedi.

?16 NİSAN DA EVET OYU

ÇIKARSA ÖNÜMÜZ AÇILIR?

30 civarında çalışanı bulunan ARGÜP ISI YALITIM A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Arı,? firma olarak başta milletimiz ve hükümetimizin destekleriyle sürekli yatırım yapmaya çalışıyoruz. İnşallah 16 Nisan´da yapılacak anayasa değişikliği ve başkanlık sisteminde evet oyu çıkarsa biz sanayicilerin yeni üretim ve yatırımlarımızın da önü açılmış olacaktır. Ayrıca Firmamız Şarkışla´da üniversite yurdu ve rehabilitasyon merkezi işletmeciliği yapıyor.   Hedefimiz Sivas OSB yeni bir tesisi kurmak ve Plastik sanayi işletmeciliğine yönelmek istiyoruz.  Konuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.? Şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —