Tarih: 20.10.2022 10:28

Temiz; “Yeniden Bismillah” dedi

Facebook Twitter Linked-in

15 Ekim’de gerçekleştirilen genel kurul sonrası rakibi Aydın Yılmaz’a büyük fark atarak tekrar başkanlık koltuğuna oturan Eğitim-Bir-Sen Sivas 1 Nolu Şube Başkanı Halil İbrahim Temiz; mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan alarak göreve başladı.

Mazbatayı aldıktan sonra sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Temiz; ilk günkü aşk ve heyecanla yeniden besmele çekerek göreve başladığını kaydetti.

NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR OLSUN İNŞALLAH

Temiz; sosyal medya hesabından “7.Olağan Genel Kurul seçimlerimizin mazbatasını İlçe Seçim Kurulundan alarak görevimize ilk günkü aşk ve heyecanla yeniden besmele çekerek başladık. Bu sürece gelinceye kadar emek ve ter akıtan, destek veren, vermeyen sendikamızın gelişimi, hizmetlerimizin kalitesi için rekabeti refakata dönüştüren tüm üyelerimize, iş yeri temsilcilerimize, ilçe yönetimlerimize, şube yönetimimize, kadın komisyonlarımıza, bizi bu göreve yeniden layık gören delegelerimize ve seçim heyecanımızın zirveye taşınmasına, seçimimizin demokrasi şölenine dönüşmesine vesile olan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Niyet hayır, akıbet hayır olsun inşallah” paylaşımında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —