TDV Sivas Şubesi, Yardım Faaliyetlerini Sürdürüyor
Türkiye ve 149 ülkede faaliyet yürüten TDV, Sivas’ta Ramazan boyunca bin 250 aileye gıda ve giyim yardımı ulaştırıyor.
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), “Kardeşlerini Unutma, Beklenen Sensin” sloganıyla Türkiye dahil 87 ülkede, genel faaliyetler kapsamında ise 149 ülkede yardım çalışmalarını sürdürüyor. Kampanya çerçevesinde gıda kolisi dağıtımı, iftar sofraları kurulması, su kuyusu açılışları ve kıyafet yardımları gibi birçok alanda faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Sivas’ta yapılan ziyarette, TDV Sivas Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca yürütülecek yardım faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunuldu. İl Müftüsü Hasan Limon, yardım kampanyalarının toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ve özellikle ihtiyaç sahipleri için önemli bir moral kaynağı olduğunu vurguladı. Limon, hayır faaliyetlerinin kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve ailelerin temel ihtiyaçlarına katkı sağladığını ifade etti.
TDV Sivas Şubesi ve İl Müftülüğü iş birliğiyle kentteki ihtiyaç sahibi ailelerin maddi ve manevi ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Sivas’ta yaklaşık 1.250 aileye gıda ve giyim kartları dağıtımı gerçekleştirildi. Bu faaliyetlerle, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu şehir genelinde yaşatılmaya devam ediyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Cuma 11.8 ° / 1.8 ° false
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu






