Tarih: 20.04.2016 20:03

Tatbikat mescidi acil ihtiyaç

Facebook Twitter Linked-in

Tatbikat mescidi acil ihtiyaç

Merkez Elçibey İmam Hatip Ortaokulu´na ivedi bir şekilde tatbikat mescidi yapılması isteniyor

Sivas İl Genel Meclisi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu´nun hazırladığı rapor Merkez Elçibey İmam Hatip Ortaokulu´nda bulunan eksikleri gözler önüne serdi. Raporda; 1995 yılında inşa edilen ve 529 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü okulda bulunan en büyük eksiklik tatbikat mescidi olarak ifade edildi.

TEORİK BİLGİLER UYGULAMAYA DÖKÜLEMİYOR

Komisyon tarafından hazırlanan raporda, ?Merkez Elçibey İmam Hatip Orta Okulu 1995 yılında yapılmış olup 529 öğrenci, 28 öğretmen, 3 idareci ile toplam 16 derslikte eğitim ve öğretim yapılmaktadır. Eksikler şu şekildedir: Okul öğrencilerinin derslerde aldıkları teorik bilgileri uygulayabilecekleri tatbikat mescidine ihtiyaç vardır. Okulun bünyesinde kullanılabilecek bir spor salonu yoktur. Bu nedenle spor salonuna ihtiyaç vardır. Okulda öğrencilerin yoğunluğundan dolayı dersliğe ve çok amaçlı bir konferans salonu ihtiyacı da mevcuttur. Yakıt giderlerinden tasarruf edilmek amacıyla dış cephe mantolama ve yalıtım ihtiyacı da vardır? denildi.

Komisyonca hazırlanan rapor eksiklerin bir an önce giderilmesi için Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü´ne ve Sivas İl Özel İdaresi´ne gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —