Tarih: 22.12.2016 15:10

?Taraftardan Destek Bekliyoruz?

Facebook Twitter Linked-in

?Taraftardan Destek Bekliyoruz?

Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal, yarın oynanacak Adana Demirspor maçı için taraftardan destek isteyerek; ?Adana Demirspor maçını 2-3 bin taraftara oynamak istemiyoruz. Yönetime destek gerekiyor. Herkes transfer istiyor ama bu işin maddi açıdan bir bedeli var. Gerek valilik, gerek belediye ve gerekse dışarıda yaşayan Sivaslı iş adamları olsun transfer isteniyorsa yönetime biraz daha destek verilecek? dedi

SPOR SERVİSİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor´un Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kulüp olarak daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Bakkal, yaptığı açıklamasında hem ligde hem de kupada yorucu bir mücadele verdiklerini belirtti.

İyi sonuçlar olarak bu periyodu atlattıklarını dile getiren Bakkal, ?Puan olarak belirli bir noktaya geldik, artık liderle aramızda 1 puan kaldı. Her zaman söylediğim bir şey var, Sivasspor´un olması gereken yer burası? dedi.

Bakkal, takımın yeniden Süper Lige çıkması için desteğin de önemli olduğunu belirterek 12. adama çağrıda bulundu. Bakkal; ?Adana Demirspor maçını 2-3 bin taraftara oynamak istemiyoruz. Yönetime destek gerekiyor. Herkes transfer istiyor ama bu işin maddi açıdan bir bedeli var. Gerek valilik, gerek belediye ve gerekse dışarıda yaşayan Sivaslı iş adamları olsun transfer isteniyorsa yönetime biraz daha destek verilecek. Hem yönetime, hem takıma maneviyat zaten bekliyoruz ama maddiyat da beklediğimiz kesin. Transferin içerisinde ben varım, işin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Bu güzel takımımız, geldiği noktada biraz daha ileriye gitmesi gerekiyorsa şehrin dinamiklerini kim ortaya çıkıyorsa artık sözde değil icraat da ortaya çıkması gerekiyor. Buraya kadar geldikten sonra artık geriye gitmememiz gerekiyor. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama hakikaten desteğe ihtiyacımız var? dedi

?ÇIKIŞ YAKALADIK?

Takımda sakat ve kart cezalıları olduğuna dikkati çeken Bakkal, kazanmaya alıştıklarını ve mevcut kadroyla bunu başarabilecek güce sahip olduklarını ifade etti. Maç başı, 2,2 puan ortalamasıyla oynadıklarını ve ligin ilk yarısını 30 puanla tamamlamayı hedeflediklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, ?Amacımız Adana Demirspor maçını kazanmak. İyi bir çıkış yakaladık, takım, camia, herkes mutlu ve huzurlu. Bu mutluluğu arttırmak istiyoruz, oyuncularıma güveniyorum? ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —