SUŞEHRİ DAĞGEZ’İ BAĞRINA BASTI
Suşehri ilçesini ziyaret eden 14 Mayıs seçimlerinin Sivas'taki en popüler ismi Celal Dağgez, ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
Sivas'ta değişim isteyenlerin ilk tercihi konumundaki İYİ Parti seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. İlçe ilçe gezen adaylar İYİ Parti'yi vatandaşlar anlatıyor. Bu kapsamda Suşehri ilçesini ziyaret eden 14 Mayıs seçimlerinin Sivas'taki en popüler ismi Celal Dağgez, ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

“ÇAMUR AT İZİ KALSIN” POLİTİKASINI GÜDENLER BOŞUNA UMUTLANMASIN
Bu ilgi karşısında mutluluğunu gizleyemeyen İYİ Parti Sivas 1. sıra milletvekili adayı Celal Dağgez, "Suşehri, Sivas’ımızın nadide ilçelerinden bir tanesi. Gerek doğası gerek havasıyla bambaşka bir coğrafya. Bu güzel havaya bir de İYİ Parti güneşi eklenince ilçemiz bayramı adeta erken karşıladı. Suşehri halkına; şahsıma, partime ve milletvekili aday arkadaşlarıma gösterdikleri samimi ev sahipliği ve sıcak ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ifade etmem gerekir; seçim kampanyasını İYİ Parti'ye iftira atma üzerine kurup, ‘çamur at, izi kalsın’ politikasını güdenler boşuna umutlanıp hayale kapılmasın; İYİ Parti'mize ve cesurlar hareketine atılan her türlü iftira, vatandaşlarımızın desteğiyle bertaraf ediliyor. ‘Birleşip güçleneceğiz’ diyen bizler kazanırken, ötekileştirip ayrıştırmaya çalışanlar kaybediyor. Çünkü millet bu dilden bıktı, bu sözlerden usandı, bu yüzlerden sıkıldı!" ifadelerini kullandı.


Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
- Perşembe 9.3 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 11.7 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 9.7 ° / 3.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





