Sultan Şehir Gazetesi Ödüle Layık Görüldü

Sultan Şehir Gazetesi Ödüle Layık Görüldü

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yılın en iyileri ödül töreninde Sivas´ta 9 yıldır haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Sultan Şehir Gazetesi yılın en iyileri ödülüne layık görüldü.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen yılın en iyileri ödül töreninde Sivas´ta 9 yıldır haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Sultan Şehir Gazetesi yılın en iyileri ödülüne layık görüldü. Gazetemiz imtiyaz sahibi Naci Yıldız, ödülü Sultan Şehir Gazetesi genel yayın yönetmeni Ömer Yıldız ve torunu Yusuf Baran Yıldız ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´nın elinden aldı. 

Sultan Şehir Gazetesi´nin 9 yıl önce başladığı yayın hayatında tüm zorluklara karşın ilkeli duruşundan hiç taviz vermediğini belirten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız, ?Sultan Şehir Gazetesi, izlediği yayın politikası ile gazetecilik ilkelerine bağlılığın yanı sıra Sivas sevdasıyla hep örnek gösterildi.  Okuyucunun sadakat ve güvenini kazanmak önemlidir. İşte biz okuyucumuzun bu güvenini kazandık.  Gazetemiz;  olaylara tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla yaklaşmaya devam edecek, yorumlarında ise ilkeli duruşundan taviz vermeyecektir? dedi.