Tarih: 10.02.2023 13:54

STSO YÖNETİMİ DEPREM BÖLGESİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yardım kampanyası ile toplanan ve insani yardım malzemelerinden oluşan 7 adet yardım tırı afetzede vatandaşlarımıza ulaştırıldı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ve Yönetim Kurulu’ndan oluşan heyet, depremin yaşandığı Adıyaman, Pınarbaşı’nda incelemelerde bulunarak, yardım faaliyetlerinin verimli bir şekilde sürdürülebilmesi için koordinasyon ekibine yardımcı oldu.

Başkan Zeki Özdemir, bölgedeki eksikleri ve ihtiyaçları yerinde tespit ederek STSO Kriz Masası’na talimatlar verdi. Gıda ürünlerinden ziyade ısıtıcı, battaniye, mont ve kışlık kıyafetlere ihtiyacın daha fazla olduğunu belirtti.

STSO heyeti daha sonra depremin yaşandığı Malatya Doğanşehir’e geçerek, orada koordinasyonu sağlayan Valimiz Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

STSO Yönetim Kurulundan oluşan diğer heyetler depremin yaşandığı farklı bölgelere giderek yardım faaliyetlerine ve koordinasyon ekibine destek sağladı.

Sivas Valiliği öncülüğünde, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan yardım kampanyası devam etmektedir. Katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın desteklerini STSO hizmet binasına iletmeleri gerekmektedir. Desteklerini esirgemeyen kadirşinas Sivas halkına teşekkür ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —